Katukunnossapito, tilanne 15.3.2023

Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan sää kylmenee loppuviikosta. Viikonlopulle ja ensi viikon alkuun on luvassa pakkasta ja myös lumisadetta. Talvikunnossapitokalustomme on valmiudessa tekemään tarvittavia toimenpiteitä.

Katujen kevätpuhdistuksen aika ei ole vielä koittanut. Aloitamme hiekoitushiekkojen poiston, kun yöpakkasia ei enää ole. Ennusteen mukaan yöpakkaset jatkuvat vielä ainakin parin viikon ajan. Käytämme hiekanpoistossa vettä ja puhdistettu märkä asfaltti on jäätyessään vaarallisen liukas. Liian varhainen katujenpesu lisäisi liukastumisriskiä merkittävästi.

Jalankulkijoille kelit ovat hankalia, sillä monin paikoin tien pinta on jäässä erityisesti aamuisin. Nastakengät ovat edelleen tarpeen.

Pidetään kadunvarren ojat, rummut ja ritiläkaivojen kannet avoinna!

Nyt tulvaa ei ole näköpiirissä, mutta kiinteistöjen on silti hyvän sään aikaan syytä tarkistaa asiat, jotka kuuluvat kiinteistön vastuulle. Tarkista siis kadunvarren ojat, tonttiliittymien rummut ja varmista, että katualueella tontin kohdalla olevat ritiläkaivojen kannet ovat puhtaat roskista ja jäästä.

Palautetta kunnossapidosta

Asiakaspalvelumme tekee tiivistä yhteistyötä kunnossapidon kanssa ja välittää heille tietoa saadusta palautteesta. Kunnossapitohenkilöstömme kunnostaa katuja järjestyksessä alue kerrallaan.

Pyydämme, että lähetät palautteesi suoraan sähköisen palautekanavamme(ulkoinen linkki) kautta. Sekä palaute- että puhelinpalvelussamme on ajoittain ruuhkaa ja jonotusajat voivat venyä pitkiksi.

Jos vain voit, liitä palautteeseesi valokuva. Siitä pystymme arvioimaan tilanteen vakavuuden ja palautteen käsittely nopeutuu huomattavasti.

Trimble Feedback -mobiilisovellus

Voit antaa sijaintiin perustuvaa palautetta myös Trimble Feedback -mobiilisovelluksen(ulkoinen linkki) kautta. Se on nopea tapa ilmoittaa asiakaspalveluun esimerkiksi kunnossapitotarpeesta. Käsittelemme kaikki mobiilipalautteet ja lähetämme ne asiantuntijoille toimenpiteitä varten.

Turvallista ja aurinkoista maaliskuuta!

Koko Espoo