KannusaliKannusali

Kannusalin turvallisuusohjeet

Aluehallintoviraston 7.1.2022 tekemän päätöksen mukaisesti Espoon kulttuuritalojen, myös Kannusalin, yleisötilaisuudet on peruttu aikavälillä 31.1.2022 asti.

Asiakkaiden terveys on meille ensisijaisen tärkeää ja haluamme järjestää tapahtumia mahdollisimman turvallisesti. Noudatamme tilaisuuksissamme voimassa olevia koronaan liittyviä viranomaissuosituksia.

Kannusalin tapahtumissa on voimassa vahva maskisuositus, ja tiloissamme huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Koronapassi on käytössä Kannusalin tapahtumien yhteydessä. Koronapassi ja henkilöllisyys tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta. Tässä yhteydessä ei kerätä henkilötietoja. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi ladata Omakanta-palvelusta osoitteesta kanta.fi(ulkoinen linkki)(ulkoinen linkki) pdf-tiedostona tai tulostaa paperille. Otathan tullessasi passin jo valmiiksi esille, jotta palvelu sujuu joustavasti. Mikäli et voi käyttää Omakantaa, koronapassin saa myös paperisena tulosteena terveydenhuollosta.

Näin lataat koronapassin:

• Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta kanta.fi(ulkoinen linkki)(ulkoinen linkki). Tallenna/tulosta tiedosto tai ota siitä kuvakaappaus kännykkääsi.
• Passin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta
• Passi tarkastetaan tapahtumaan saapuessasi
• Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi
• Suosittelemme tiloissamme vahvasti kasvosuojaimen käyttöä

Lisätietoja koronapassista: Usein kysyttyä koronapassista(ulkoinen linkki)(ulkoinen linkki).