Kannusalin turvallisuusohjeet

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on päättänyt, että maanantaista 14.2.2022 alkaen voimassa olevat yleisötilaisuusrajoitukset poistuvat.

Toimintaa on kuitenkin järjestettävä niin, että osallistujien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä.

Kaupungin kulttuuritalojen (Sellosali, Espoon kulttuurikeskus, Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Näyttelykeskus WeeGee, Vindängen) sekä kaupunginorkesteri Tapiola Sinfoniettan verkkosivuille päivitetään tapahtumakohtaiset tiedot. Osa tapahtumista saattaa kuitenkin edelleen siirtyä tai peruuntua.

Koronapassia ei ole helmikuun 2022 alusta alkaen edellytetty Espoon kaupungin järjestämissä yleisötilaisuuksissa eikä kulttuuritiloissa. Tilannetta arvioidaan uudelleen valtakunnallisten koronapassia koskevien linjausten tarkentuessa.

Asiakkaiden terveys on meille ensisijaisen tärkeää ja haluamme järjestää tapahtumia mahdollisimman turvallisesti. Kannusalissa on voimassa maskisuositus, tiloissamme huolehditaan hyvästä hygieniasta ja saatavilla on käsihuuhdetta. Noudatamme tilaisuuksissamme voimassa olevia koronaan liittyviä viranomaissuosituksia.

Muistathan kuitenkin seuraavat ohjeemme:

  • Älä tule esitykseen sairaana
  • Pidä riittävä etäisyys muihin
  • Käytä kasvomaskia ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta
  • Saavu esitykseen ajoissa, jotta ruuhkatilanteilta vältytään

Lämpimästi tervetuloa turvallisiin tapahtumiin!

Kaikki koronatilanteeseen liittyvät Espoon kaupungin uutiset ja tiedotteet löytyvät osoitteesta espoo.fi/koronavirus(ulkoinen linkki).