Tule meille

Tervetuloa KAMU Espoon kaupunginmuseoon! KAMU sijaitsee Näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa.

KAMU Espoon kaupunginmuseo
Ahertajantie 5,
02100 Espoo
+358 9 8165 7033
kaupunginmuseo@espoo.fi

Liikenneyhteydet

Helpoiten pääset KAMUun metrolla tai bussilla. Tapiolan metroasemalta on 13 min. kävelymatka KAMUun ja Tapiolan bussiterminaalista 15 min.
Hae lyhyin reitti museolle Reittioppaasta(ulkoinen linkki)

Pysäköinti

WeeGeen paikoitustilat laajenevat vuonna 2021, mutta pysäköintipaikat vähenevät tilapäisesti rakennustyön aikana. Näyttelykeskukseen autolla saapuville suosittelemme käyttämään pysäköintitaloja ja -alueita Tapiolan keskuksessa, jossa sijaitsee myös Tapiolan metroasema ja bussiterminaali noin 700 metrin päässä. 

Kulttuuriparkki palvelee joka päivä klo 6–23 (sisäänajo) välisenä aikana. Kulttuuriparkissa on 100 pysäköintipaikkaa, joista kaksi on invapaikkoja ja 16 sähköautopaikkoja. Kulku halliin on jalankulkutornista, joka aukeaa pysäköidyn auton rekisteritunnuksella.
WeeGeen ulkopaikoitus ja Pysäköintilaitos Kulttuuriparkki(ulkoinen linkki)

Esteettömyys

KAMU on liikkumisesteetön ja sijaitsee Näyttelykeskus WeeGeen 1. kerroksessa. Pyörätuoleja, rollaattoreja ja lastenrattaita lainattavissa WeeGee-talon ala-aulasta.
Esteettömät pysäköintipaikat sijaitsevat WeeGee-talon edessä. Pysäköintialueelta johtaa luiska talon pääovelle.
Esteetön hissi, joka vie Näyttelykeskus WeeGeen muihin museoihin, sijaitsee kahvilan vieressä. Esteettömät wc-tilat sijaitsevat WeeGee-talon 1. kerroksessa.
Kaiku-kortilla ilmainen sisäänpääsy. Henkilökohtaisilla avustajilla, oppailla ja tulkeilla on kaikkiin Espoon kaupunginmuseon näyttelyihin maksuton sisäänpääsy. Opas- ja avustajakoirat ovat myös tervetulleita.

Opastamme mielellämme erityisryhmiä, kerrottehan tarpeistanne opastusta varatessanne!