Suunnittelualue on merkitty opaskarttaotteeseen sinisellä viivalla.

Toppelundinnummen leikkipaikka

PuistotTapiola

Espoon Kaupunkitekniikan keskus on laatinut Toppelundinnummen leikkipaikan purkusuunnitelman. Purkusuunnitelma perustuu Espoon kaupungin laatimaan Leikkipaikkaohjelmaan. Ohjelma löytyy verkkosivuilta espoo.fi hakusanalla ”Viheralueohjelma”.

Vaihe

Suunnittelu

Purkamisen tavoitteena on keskittää kaupungin leikkipaikkojen rakentamiseen ja kunnossapitoon tarkoitettuja resursseja lähellä oleviin säilyviin leikkipaikkoihin. Puretun leikkipaikan tilalle jäävä alue maisemoidaan osaksi ympäröivää puistoa.

Toppelundinnummen leikkipaikka sijaitsee Haukilahdessa, Toppelundinportti 1.

Alustava luonnos tulee nähtäville 6.3. – 20.3.2023 kohtaan Suunnitelma-aineisto.

Osallistu hankkeeseen Otakantaa.fi-sivuilla

Suunnitelmaluonnos oli nähtävillä Otakantaa.fi-sivuilla(ulkoinen linkki) 6.3.2023 alkaen. Luonnosta oli mahdollista kommentoida 20.3.2023 asti.

Palautteisiin ja kysymyksiin vastataan kootusti nähtävilläolon jälkeen. Suunnitelma päivitetään, viimeistellään ja hyväksytään. Allekirjoitettu suunnitelma viedään kohtaan Suunnitelma-aineisto.

Vaikuta nyt -uutiskirje kertoo, mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Lisäksi saat tiedon tulevista asukastilaisuuksista. Kirje ilmestyy sähköpostiisi kahden viikon välein. Tilaa klikkaamalla kuvaa!

Yhteystiedot

Karin Nielsen

Suunnitteluhortonomi+358 50 5252069Tekniikantie 15, Otaniemi

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

+358 9 81625100