Ilmakuvassa kaavoitettava osa on merkitty keltaisella.
Ilmakuva suunnittelualueesta vuodelta 2021.Kuva: Espoon kaupunki

Paciuksentie kaduksi

AsemakaavoitusEspoon keskus

Högnäsin ja Hepokorvenkallion kaavahankkeiden välissä sijaitsevan Paciuksentien osuus asemakaavoitetaan, jolloin sen toiminnallinen luokka muuttuu maantiestä kaduksi. Asemakaavan vaikutukset ovat vähäisiä, joten sen valmistelussa noudatetaan lyhennettyä asemakaavaprosessia. Kaavaehdotus nähtävillä 20.2.–21.3.2023. Kaava etenee hyväksymisvaiheeseen arviolta kevätkaudella 2023.

Kaavan nimi

Paciuksentie

Aluenumero

633400

Kaavatyyppi

Asemakaava

Vaihe

Ehdotusvaihe

Hakija

Espoon kaupunki

Taustatietoa

Asemakaavan muutoksen vaikutukset ovat vähäisiä, joten sen valmistelussa noudatetaan lyhennettyä asemakaavaprosessia. Kaava-aineisto ei tule valmisteluvaiheessa nähtäville verkkosivulle, vaan siitä tiedotetaan kirjeitse osallisille, kuten lähinaapureille. Ehdotusvaiheessa kaava-aineisto tulee nähtäville tälle sivulle ja voit halutessasi jättää siitä muistutuksen. Jos sinulla on kaavaan liittyviä kysymyksiä tai kommentteja, voit olla yhteydessä suunnittelijoihin. 

 

Juha Miettinen

asemakaavainsinööri+358 40 5089198Tekniikantie 15, Otaniemi
Vaikuta nyt -uutiskirje kertoo, mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Lisäksi saat tiedon tulevista asukastilaisuuksista. Kirje ilmestyy sähköpostiisi kahden viikon välein. Tilaa klikkaamalla kuvaa!