Karttaan on merkitty alikulun paikka keltaisella viivalla.

Kauppamäenkäytävän alikulku

Kadut ja liikenneKauklahti

Espoon kaupunki on käynnistänyt Kauklahden alueella Kauppamäenkäytävän alikulun suunnittelun. Alikulku rakennetaan osana kaupunkirataa nykyisten alikulkujen eli Vantinportin ja Hansaportin puoliväliin, 2028 mennessä. Alikulku ei ollut mukana kaupunkiradan alkuperäisissä ratasuunnitelmissa vuonna 2014. Se lisättiin mukaan vasta Lasihytin asemakaavavalmistelun ja aseman eteläpuolen tulevan kehityksen takia.

Sijainti

Kauppamäenkäytävä

Vaihe

Suunnittelu

Tilaisuudessa esitellään projektin taustoja, varsinaista alikulun aluetta sekä alikulkuun liittyvät hissi-, porras- ja luiskayhteydet laitureille ja ympäristöön. Hallinnollista katusuunnitelmaa ja virallisia kuulemisia ei tässä vaiheessa voi tehdä, koska asemakaavoitus on vielä kesken. Haluamme kuitenkin järjestää tämän tilaisuuden suunnitelmien esittelyä varten.

Suunnittelutyön aloittamisesta järjestetään asukastilaisuus keskiviikkona 23.11.2022 klo 17-18 Teamsissa, tässä on linkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä(ulkoinen linkki)

Etätilaisuuteen voi osallistua ilmoittautumatta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Puhelimella ja tabletilla liittyessä tulee ladata Teams-sovellus.

Tietokoneella voi liittyä suoraan internet-selaimen kautta ilman erillisen ohjelman lataamista.

Suosittelemme osallistumaan tilaisuuteen tietokoneella, sillä tilaisuudessa esitellään aineistoja, joita voi olla hankala seurata pieneltä näytöltä.

Esittelyosuuden jälkeen on aikaa mielipiteille ja kysymyksille. Tilaisuuteen toivotaan mukaan alueen asukkaita ja alueen suunnittelusta kiinnostuneita keskustelemaan ja kuulemaan lisää.

Yhteystiedot

Laura Karhumäki

Projektipäällikkö+358 43 826 6055Tekniikantie 15, Otaniemi