Career Club -urakehitysohjelma

Career Club on kahden kuukauden mittainen ohjelma Espoossa asuville, korkeasti koulutetuille henkilöille. Ohjelma keskittyy olennaisten urataitojen saavuttamiseen ja verkostojen kehittämiseen. Ohjelma tukee osallistujien omaa toimintaa ja valtaa päättää omista asioistaan.

Kuva: Nga Phan

Palvelukuvaus

Career Club on urakehitysohjelma, joka koostuu 11 ryhmätapaamisesta. Ryhmä tapaa kerran viikossa. Tapaamisissa osallistujat ja eri organisaatioista tulevat vierailijat harjoittelevat taitoja ja keskustelevat keskenään.

90 % aikaisemmista osallistujista on sitä mieltä, että Career Club on auttanut heitä etenemään urallaan. Ohjelma antoi heille lisää tietoa työnhausta, suomalaisesta työkulttuurista, haastatteluihin valmistautumisesta ja miten yhdistää työ ja perhe-elämä. Lokakuusta 2022 lähtien Career Clubiin on osallistunut yli 180 henkilöä.

Hyödyt ammattilaisille ja työnantajille

Miten liittyä Career Clubiin?

Ennen kuin voit liittyä Career Clubiin, sinun tulee lähettää meille hakemus.

Sinun tulee täyttää seuraavat vaatimukset, jotta voit osallistua ohjelmaan:   

  • olet korkeasti koulutettu (vähintään 3 vuotta korkeakoulutusta)
  • asut Espoossa
  • osaat englantia niin hyvin, että voit osallistua keskusteluihimme ja lukea materiaalimme

Valitsemme osallistujat hakujärjestyksen ja hakemusten sisällön mukaan (vaatimukset, tavoitteesi ja motivaatiosi).

Joka kierroksella on vain rajallinen määrä vapaita paikkoja. Esimerkiksi vuonna 2022 syyskuu–lokakuun kierroksella vain 50 % hakijoista sai paikan ohjelmassa. Täytä hakemuksesi huolellisesti ja kerro meille, mitä haluat ohjelman avulla saavuttaa!

Hakuaika kestää noin kolme viikkoa, minkä jälkeen otamme yhteyttä hakijoihin lyhyttä puhelinhaastattelua varten. Päätöksestä ilmoitetaan hakijoille kuukausi ennen ohjelman alkua.

Kansalaisuus, työtilanne, sukupuoli, ikä ja osaamisalue eivät ole kriteerejä ohjelmaan pääsemiseksi. Kaikki korkeasti koulutetut ja Espoossa asuvat henkilöt voivat hakea ohjelmaan.

Jäikö kysyttävää?

Tarkista usein kysytyt kysymykset tai ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä!