Mikä Business Espoo?

Business Espoo on seitsemän toimijan muodostama palveluverkosto Espoon ja sen lähikuntien yrityksille ja yrittäjille. Tavoitteena on saada lisää työpaikkoja ja elinvoimaa Espooseen tuottamalla asiakaskeskeisiä, laadukkaita ja kustannusvaikuttavia yritys- ja yrittäjäpalveluita.

Yhdessä asiakasta varten

Business Espoossa teemme töitä, jotta jokainen alueella toimiva tai sinne sijoittumista harkitseva yritys tuntisi ja osaisi käyttää sen palvelut hyödykseen. Tutkimme systemaattisesti yritysten muuttuvia tarpeita elinkaaren eri vaiheissa sekä testaamme ja tuotamme innovatiivisia ratkaisuja niihin. Neuvomme muun muassa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen, osaavan työvoiman hankintaan ja kansainväliseen työnhakuun, kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyvissä asioissa. Vahvistamme yritysten osaamista koulutusten kautta sekä autamme yrityksiä ja sijoittajia löytämään oikeat kontaktit. Business Espoo tarjoaa yrityksille ja yrittäjille myös mahdollisuuksia verkostoitumiseen erilaisissa tapahtumissa ja koulutuksissa.

Business Espoo -verkostossa yrittäjiä ja yrityksiä palvelevat:

Katso Business Espoon esittelyvideo. Tekijä: Business Espoo

Katso video Business Espoon YouTube-kanavalla(ulkoinen linkki).

 

”Business Espoo - Näin luotiin yritysten palvelutori” -käsikirja

Business Espoosta kirjoitettu käsikirja kuvaa kattavasti verkoston syntymisen taustoja ja muotoutumista sekä haasteita ja oppeja erityisesti Espoon kaupungin näkökulmasta. Teos on tarkoitettu luettavaksi ja hyödynnettäväksi niin Business Espoolaisille, yrityspalvelujen asiantuntijoille, kaupunkikehittäjille kuin laajasti verkostojen parissa työskenteleville.

Näin luotiin yritysten palvelutori -teos on jaettu selkeisiin kokonaisuuksiin:

  1. Taustat Business Espoon syntymiseen, tavoitteet ja palvelutorin konsepti
  2. Business Espoon muotoutuminen, asiakkaiden ja palveluiden kartoitus, palvelukokonaisuudet, toimintatapa ja viestintä
  3. Verkostojohtaminen, verkostokyvykkyys, yhteiskehittäminen
  4. Haasteet ja opit, tavoitteiden saavuttaminen, seuraavat askeleet

Tutustu käsikirjaan(ulkoinen linkki) (pdf, saavutettava).

Käsikirja on toteutettu 6Aika kasvun ekosysteemit -hankkeen rahoituksella. Lue lisää 6Aika-strategiasta

Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse. Ota rohkeasti yhteyttä:

Puh. +358 50 5130321
S-posti: info@businessespoo.fi 
Osoite: Otakaari 5 A, 02150 Espoo 

Palvelunumerossamme vastaamme sinulle yleensä heti, mutta tarvittaessa ohjaamme sinut asiaasi koskevan aiheen asiantuntijalle. 

Mikäli haluat tulla tapaamaan Business Espoon toimijoita Otaniemeen kasvuyrityskeskus A Gridiin, varaathan ensin ajan puhelimitse tai sähköpostilla.

Saapumisohje:

Tulisitko metrolla? Aalto-yliopiston metroasemalta (Otaniementien pääsisäänkäynti) kävelee noin 8 minuutissa 650 metrin matkan A Gridiin.

Tuletko omalla autolla? Varaa aikaa pysäköintiin. Otaniemessä on paljon pysäköintipaikkoja, mutta myös paljon autoja. Paikan löytäminen voi välillä olla hankalaa. A Grid-taloa vastapäätä on maksullinen pysäköintialue, joka toimii EasyPark- ja ParkMan-sovelluksilla. 
_ _ _

Business Espoon tietosuojaseloste