Business Espoo - Yritysten parhaaksiBusiness Espoo - Yritysten parhaaksi

Mikä Business Espoo?

Business Espoo on seitsemän toimijan muodostama palveluverkosto Espoon ja sen lähikuntien yrityksille ja yrittäjille. Tavoitteena on saada lisää työpaikkoja ja elinvoimaa Espooseen tuottamalla asiakaskeskeisiä, laadukkaita ja kustannusvaikuttavia yritys- ja yrittäjäpalveluita.

Yhdessä asiakasta varten

Business Espoossa teemme töitä, jotta jokainen alueella toimiva tai sinne sijoittumista harkitseva yritys tuntisi ja osaisi käyttää sen palvelut hyödykseen. Tutkimme systemaattisesti yritysten muuttuvia tarpeita elinkaaren eri vaiheissa sekä testaamme ja tuotamme innovatiivisia ratkaisuja niihin. Neuvomme muun muassa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen, osaavan työvoiman hankintaan ja kansainväliseen työnhakuun, kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyvissä asioissa. Vahvistamme yritysten osaamista koulutusten kautta sekä autamme yrityksiä ja sijoittajia löytämään oikeat kontaktit. Business Espoo tarjoaa yrityksille ja yrittäjille myös mahdollisuuksia verkostoitumiseen erilaisissa tapahtumissa ja koulutuksissa.

Business Espoo -verkostossa yrittäjiä ja yrityksiä palvelevat:

Katso Business Espoon esittelyvideo. Tekijä: Business Espoo

Katso video Business Espoon YouTube-kanavalla(ulkoinen linkki).

 

Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse. Ota rohkeasti yhteyttä:

Puh. 050 513 0321
S-posti: info@businessespoo.fi 
Osoite: Otakaari 5 A, 02150 Espoo 

Palvelunumerossamme vastaamme sinulle yleensä heti, mutta tarvittaessa ohjaamme sinut asiaasi koskevan aiheen asiantuntijalle. 

Voit hyödyntää myös verkkosivujemme Chatbot Berttaa, joka antaa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Mikäli haluat tulla tapaamaan Business Espoon toimijoita Otaniemeen kasvuyrityskeskus A Gridiin, varaathan ensin ajan puhelimitse tai sähköpostilla.

Saapumisohje:

Tulisitko metrolla? Aalto-yliopiston metroasemalta (Otaniementien pääsisäänkäynti) kävelee noin 8 minuutissa 650 metrin matkan A Gridiin.

Tuletko omalla autolla? Varaa aikaa pysäköintiin. Otaniemessä on paljon pysäköintipaikkoja, mutta myös paljon autoja. Paikan löytäminen voi välillä olla hankalaa. A Grid-taloa vastapäätä on maksullinen pysäköintialue, joka toimii EasyPark-sovelluksella. 
_ _ _

Business Espoon tietosuojaseloste