Nyt juhlitaan Espoota!

  • Espoon kaupunki
19.8.2023 5.57Päivitetty: 23.8.2023 5.38
Tommi Koistinen katsoo kameraan.
Espoo-päivänä Olari Block Partyn ohjelmassa Otaniemessä on tarjolla elävää musiikkia, ja ostettavissa ruokaa sekä pienpanimooluita, tapahtumaa järjestävä Tommi Koistinen kertoo.Kuva: Tero Ikäheimonen

Ympäri Espoota on tapahtumia ja ohjelmaa, kuten musiikkia, tanssia, näyttelyitä ja monenlaista muuta katsottavaa ja koettavaa. Tapahtumakalenterista selviävät tapahtuman sijainti, aika ja muut tiedot. Ohjelmaa järjestävät yhteisöt, yritykset ja useat eri toimijat.

Yksi ohjelman järjestäjistä on Tommi Koistinen, Setä Koposena tunnettu räppäri. Hän isännöi Espoo-päivän juhlaa Otaniemessä Olarin Panimolla, jonka pihamaalla vietetään viihtyisää iltaa. Olari Block Partyn ohjelmassa on tarjolla elävää musiikkia, ja ostettavissa ruokaa sekä pienpanimo-oluita.

”Haluamme luoda juhlijoille tapahtuman, jossa on pieni, originelli ote. Illan aikana esiintyy hip-hop-artisteja, joita ei usein pääse kuulemaan”, Koistinen kertoo.

Viime vuonna Koistinen oli mukana järjestämässä Espoo-päivän olutfestivaalia Tapiolassa. Tunnelmaa hän kehuu rennoksi ja mutkattomaksi.

”Juuri samanlaisen tunnelman toivon syntyvän tähän meidänkin tapahtumaamme”, kertoo syntyperäinen espoolainen, jolle espoolaisuus on osa omaa identiteettiä.

Tapahtumaan Olarin Panimon pihamaalle Otaniemeen odotetaan toista tuhatta juhlijaa.

”Jos sää ei suosi pihajuhlia, ei tunnelma siihen latistu. Sateen sattuessa siirrymme telttoihin ja sisätiloihin.”

Vieraat Koistinen toivottaa lämpimästi tervetulleiksi. ”Tulkaa avoimin mielin, pitäkää hauskaa ja nauttikaa myöhäiskesän viikonlopusta Espoossa!”

Olari Block Party, Olarin Panimo, Metallimiehenkuja 8.

Lisää tietoa Espoo-päivästä(ulkoinen linkki).

 

Teksti on julkaistu alun perin Espoo-lehdessä 2/2023.
Lue Espoo-lehden muita juttuja.

 

  • Espoo-lehti
  • Kaupunkitapahtumat Espoo