MagicTapiola goes to Haukilahti kutsuu erityisnuoret nauttimaan kivasta tekemisestä lauantaina 14.5. Haukilahden nuorisotilalle

  • Nuorisotyö
10.5.2022 13.22Päivitetty: 12.5.2022 12.41

Lauantaina 14.5.2022 klo 17–20 on luvassa taikuruutta ja kivaa tekemistä erityisnuorille Haukilahden nuorisotilalla, kun käynnissä on MagicTapiola goes to Haukilahti -tapahtuma. Tapahtuma on maksuton ja nuorten ideoima.

Nuorisotiloilla on kivaa tekemistä kaikille nuorille

Espoossa on tarjolla kivaa tekemistä kaikenlaisille nuorille. Nuorisotiloille jokainen on tervetullut omana itsenään. Myös tapahtumia ja tekemistä suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa.

-Meille ovat tervetulleita kaikenlaiset nuoret. Me nuorisotyöntekijät korostamme aina hyvää vuorovaikutusta nuorten välillä, kun järjestämme yhteisiltoja. Tämä tarkoittaa, että kaikenlaiset ihmiset voivat olla hyvässä vuorovaikutuksessa keskenään taustasta riippumatta, Tapiolan nuorisotilan nuorisonohjaaja Miika Hautala kertoo.

-Vaikka Tapiolan nuorisotila on tavallinen nuorteniltoja järjestävä tila, on meillä käynyt monen ikäisiä erityisihmisiä. Olemme pitäneet kynnyksen matalana, joten kaikki toivotetaan tervetulleeksi.

Erityisnuorten vanhemmille Hautala antaa vinkin: meille saa tulla tutustumaan toimintaan myös yhdessä erityisnuoren kanssa. Ovet ovat avoinna!

Erityisnuorten superilta MagicTapiola goes to Haukilahti tarjoaa taianomaisia elämyksiä la 14.5.

Tapiolan nuorisotila on tehnyt yhteistyötä Me osalliset ry:n kanssa jo useamman vuoden järjestämällä yhteisiä nuorteniltoja erityisnuorille kerran kuussa torstaisin, Hautala kuvailee toimintaa. Yhteisiltoja on ollut myös Gräsan taitojen talossa ja Matinkylän monitoimitalolla. Nyt olisi tarkoitus järjestää Haukilahdessa MagicTapiola goes to Haukilahti -tapahtuma.

Nuoret ovat toivoneet tapahtumaan taikuria, joten esiintymään tulevat taikurit Markus Tervo ja Xavier Crow. Kun järjestämme toimintaa, ovat osallisuus, kohtaaminen ja yhteistyöverkostot sellaisia käsitteitä, jotka ohjaavat niin suunnittelua kuin toteutusta.

Haukilahden nuorisotilalla järjestettävään erityisnuorten MagicTapiola goes to Haukilahti -superiltaan on vapaa pääsy kaikille nuorille, mutta haluamme kutsua mukaan erityisnuoria, jotka eivät muuten kävisi nuorisotilalla sanomalla: ”Olet kutsuvieras tapahtumaan”.

Hautala kertoo, että aktiiviset järjestön työntekijät ja nuorisonohjaajat ovat tärkeä voimavara saada asiat onnistumaan. Tapiolan nuorisotilalla yhteistyötä on tehty vuosia Me osalliset ry:n kanssa. Me osalliset järjestää vammaisille ja tukea tarvitseville nuorille vapaa-ajantoimintaa. Tarkoitus on pitää hauskaa ja tutustua uusiin ystäviin.

MagicTapiola goes to Haukilahti -tapahtuma la 14.5. klo 17–20 erityisnuorille:

  • Esiintymässä taikurit Markus Tervo ja Xavier Crow
  • Photo booth polaroidkameralla
  • Espoon sirkus- ja teatterikoulu Eskon nuoria tekemässä nonstop-esityksiä
  • HotDog -tarjoilua

Espoon nuorisotiloilla kivaa tekemistä nuorille

Tervetuloa viettämään aikaa Espoon nuorisotiloille! Tarjolla on paljon erilaista tekemistä pelailun ja jutustelun merkeissä.  Olet tervetullut yksin tai kavereiden kanssa! Toiminta on maksutonta. 

#NuoriEspoo #kivaatekemistä

 

Teksti Maija Ruoho

  • Nuorisopalvelut