Ahmed Al-Khayyat tarjoaa ainutlaatuista parturipalvelua

  • Yrittäjyys
16.9.2022 9.32
Kuvassa yrittäjä Ahmed Al-Khayyat.
Ahmed Al-Khayyat, Barber Mobile Oy.

Ensin (lyhyesti) kuka olet ja mitä teet?

Nimeni on Ahmed Al-Khayyat, olen 31-vuotias ja asun Espoossa. Opiskelen Laurean ammattikorkeakoulussa palveluliiketoiminnan johtamista ja työskentelen myös kahdessa päätoimisessa työssä: päätoimisena yrittäjänä Barber Mobile Oy:ssä(ulkoinen linkki) ja ruuankuljettajana Woltissa. Olen myös kiinnostunut treidaamisesta ja sijoittamisesta. Yritykseni Barber Mobile tarjoaa ainutlaatuisen parturikokemuksen olemalla Suomen ensimmäinen parturipalvelu, joka on täysin mobiili. Tämä tarkoittaa sitä, että yritys toimittaa palvelut suoraan asiakkaalle pk-seudulla. Barber Mobile tarjoaa myös ulkonäyttömainoksia, jotka ovat pääkaupunkiseudulla liikkuvaan Barber Mobilen pakettiautoon kiinnitettyjä näyttömainoksia. Yritykseni tarjoaa myös mainospalveluita yrityksille tai yksityishenkilöille.

Miten yritykselläsi menee tällä hetkellä? Minkä parissa työskentelet?

Alku oli hieman haastavaa, mutta tilanne  on helpottanut ajan myötä. Perustin yritykseni, Barber Mobile Oy:n, vuonna 2019, ja se aloitti virallisesti toimintansa vuonna 2020. Tällä hetkellä yrityksellä menee hyvin ja myymme palveluitamme enenevissä määrin. Liiketoiminta on myös tunnettua ja luotettavaa sekä asiakkaidemme että Suomen markkinoiden keskuudessa. Odotamme liiketoiminnan jatkuvaa kasvua ja laajentamista tulevaisuudessa. Olen Barber Mobile Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja työni on pääosin hallinnollista: yhteydenpitoa muihin yrityksiin, tapahtumien järjestämistä, sosiaalisen median tilien hallintaa ja mainosten luomista sekä kirjanpidossa avustamista. Veljeni Mohammed Al-Khayyat työskentelee yrityksessämme parturina.

Millaista apua Business Espoo on tarjonnut sinulle?

Yrityksen perustamisen alku taipaleelta tähän päivään saakka Matias Holmqvist Business Espoosta on tarjonnut minulle parasta palvelua ja hyödyllisiä neuvoja. Matias auttoi minua yrityksen liiketoimintasuunnitelman ja liiketoimintalaskelman tekemisessä. Hän myös antoi neuvoja sekä yrityslainan että starttirahan hakemisessa.

Tiivistä joku sinulle tärkeä oppi tai oivallus – mitä haluaisit sanoa alkavalle yrittäjälle?

Neuvoni usille yrittäjille, jotka haluavat perustaa oman yrityksen Suomeen: tärkeintä on, että heidän on ensin tutustuttava hyvin yritysmarkkinoihin, kilpailijoihin sekä markkinoiden heilahteluihin. Heidän tulee myös olla kärsivällisiä. Älä anna periksi, yritä aina uudestaan ja pyri rakentamaan luottamuksellinen suhde asiakkaisiin.

  • Yrittäjyys