Espoon Senioripaku tuo mielekästä tekemistä ikäihmisten luokse. Senioripaku tarjoaa ikäihmisille pysäkeillä neuvontaa, liikunnanohjausta, jumppa- ja tanssihetkiä, monipuolisia taide- ja kulttuurisisältöjä ja mahdollistaa aidon yhdessä tekemisen. 

Senioripaku tulee taas kesällä 2023! 

Senioripakun tapahtumia järjestetään tiistaisin ympäri Espoota toukokuusta syyskuuhun.

Senioripakun ohjelmaan kuuluu esimerkiksi musiikkia, runoja, kuvataidetta, teatteria, ohjattua liikuntaa ja kauden 2023 uutuutena myös ohjattua sirkusta. Ohjelma on ilmaista.

Tapahtumiin toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi espoolaiset ikäihmiset ja heidän läheisensä.

Senioripakun pysäkkejä on seuraavilla alueilla: Siikajärvi, Nupuri, Laaksolahti, Järvenperä, Suvela, Espoon keskus, Kauklahti, Bemböle, Espoonlahti, Soukka, Matinkylä, Olari, Nöykkiö, Suurpelto, Kalajärvi, Pakankylä, Niipperi, Röylä, Karhusuo, Tapiola, Leppävaara, Karakallio, Viherlaakso ja Mäkkylä. 

Tarkemmat pysäkki- ja tapahtumatiedot löydät alta, pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin paikoissa ja sisällöissä. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Pysäkkiaikataulut

Senioripakun taustaa

Senioripakun toiminta täydentää kaupungin olemassa olevia ikääntyvien palveluita. Toiminta toteutetaan liikunta- ja kulttuuripalvelujen, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sekä järjestöjen ja vapaaehtoistoimijoiden yhteistyönä, jossa ikäihmiset osallistuvat itse toiminnan suunnitteluun. Senioripaku on osa Hyvinvoiva Espoo -ohjelmaa.

Idea Senioripakusta on kehitetty pääkaupunkiseudun ammattikorkeakouluissa osana Seniorit Tikissä(ulkoinen linkki) -hanketta.

Koko Espoo