Työllisyys Espoon yhteystiedot

Tältä sivulta löydät yhteystietomme. Oma asiointi -verkkopalvelussa voit hoitaa kaikki työnhaun asiat. Puhelinneuvontamme numero on 09 8169 4000.

Oma asiointi -palvelu

Oma asiointi -verkkopalvelussa(ulkoinen linkki) hoidat kaikki työnhaun asiat. Voit ilmoittautua työnhakijaksi, lopettaa työnhaun, ilmoittaa muutoksesta tai hakea starttirahaa. Oma asiointi -palvelun kautta voit myös lähettää yhteydenottopyynnön, selvityksen tai dokumentin omavalmentajallesi. Oma asiointi -palvelu sijaitsee Työmarkkinatori.fi(ulkoinen linkki)-sivustolla.

Puhelinneuvonta

Puhelinnumeromme on  09 8169 4000. Katso aukioloajat. Voit kysyä yleistä neuvoa tai jättää soittopyynnön omavalmentajalle.

Sähköpostit

Postikirjeet

Postiosoitteemme on Työllisyys Espoo, PL 1301​, 02070 Espoon kaupunki. Voit tuoda kirjeen myös Piispanportin tai Komentajankadun toimipisteisiin.

Asiakaspalvelupiste

Asiakaspalvelupisteeltä saat kasvokkaista neuvontaa ilman ajanvarausta. Voit kysyä neuvoa, allekirjoittaa suunnitelman ja toimittaa dokumentteja. Käytössäsi on myös aulan asiakastietokoneet. Asiakaspalvelupiste sijaitsee osoitteessa Piispanportti 10A (ensimmäinen kerros), 02200 Espoo. Katso toimipisteen tiedot ja aukioloajat.

Toimipisteet

Palaute

Voit antaa meille palautetta sähköpostitse, puhelimella tai Espoon palautepalvelun(ulkoinen linkki) kautta. Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.