Työllisyys Espoo, Piispanportin toimipiste

Espoon työllisyyden kuntakokeilun toimipiste, jossa voit hoitaa työnhaun viranomaisasioita ajanvarauksella tai ilman ajanvarausta. Palvelu on tarkoitettu espoolaisille työnhakijoille, jotka ovat työllisyyden kuntakokeilun asiakkaita. Toimipiste sijaitsee Espoon Matinkylässä, osoitteessa Piispanportti 10A (ensimmäinen kerros), lähellä Länsiväylää ja kauppakeskus Isoa Omenaa. Samassa kiinteistössä toimii myös yrityksiä, terveysasema ja lounasravintola. Saapumisohje Lähin metroasema on Matinkylän metroasema. Metroasemalta on 500 metriä matkaa. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan Piispanportti 10:n edessä. Bussipysäkin nimi on Piispanristi. Jos tulet kävellen kauppakeskus Isosta Omenasta, kävele pitkin Piispansiltaa kohti Olarin Prismaa. Piispanportti 10 on ensimmäinen korkea rakennus, joka sijaitsee Piispansillan vasemmalla puolella, kun olet kävellyt Länsiväylän yli. Kiinteistöön pääsee sisään kahdesta ovesta: katutasosta Piispansillan puolelta (tämä on ensimmäinen kerros eli olet valmiiksi oikeassa kerroksessa) tai sisäpihan puolelta (tämä on P-kerros eli nouse portaita tai hissillä yksi kerros ylöspäin). Auton pysäköinti Pysäköintipaikkoja löytyy sisäpihalta vain vähän. Kadun varrella on maksullisia pysäköintipaikkoja. Postilaatikot Voit jättää postia kahteen postilaatikkoomme. Toinen postilaatikko sijaitsee toimipisteemme sisällä ensimmäisessä kerroksessa ja toinen ulkona sisäpihan puolella. Palvelut Toimipisteessä on palvelupiste, joka palvelee ilman ajanvarausta. Palvelupisteellä voit kysyä neuvoa ja hoitaa työnhaun viranomaisasioita. Voit esimerkiksi allekirjoittaa suunnitelman tai tuoda dokumentteja. Toimipisteessä on asiakastietokoneita, tulostin ja langaton verkko. Olet tervetullut käyttämään tietokoneita itsenäisesti. Voit esimerkiksi etsiä työpaikkoja netistä, tehdä työhakemuksia ja käyttää Oma asiointi -palvelua. Tietokoneita ei tarvitse varata etukäteen. Jos tarvitset apua tietokoneen tai verkkopalveluiden käytössä, henkilökuntamme neuvoo sinua. Toimipisteessä järjestetään työnhakijoiden alkuhaastatteluita ja tapaamisia omavalmentajan kanssa. Niihin tarvitset aina ajanvarauksen.

Yhteystiedot

Työllisyys Espoo, Piispanportin toimipistePiispanportti 10A, Espoo,02200 Espoo+358 9 8169 4000info.tyo@espoo.fi

Postiosoite:PL 1301, 02070 Espoon kaupunki

Aukioloajat

Puhelinneuvonta ma-pe klo 9-11 ja 12-16.

Palvelupiste ma-pe 9-11 ja 12-16 (neuvonta, dokumenttien toimitus, suunnitelman allekirjoitus). Ajanvarausta ei tarvita.

Aulatila on auki ja asiakastietokoneet käytettävissä ma-pe 9-16. Tervetuloa tekemään työhakemuksia, etsimään työpaikkoja netistä tai käyttämään Oma asiointi -palvelua. Wifi ja tulostin löytyy.

Tapaamiset omavalmentajien kanssa ma-pe 9-16. Ajanvaraus tarvitaan.

---

Poikkeusaukioloajat:

26.5. aulan palvelupiste 9-13.

7.6.2023 puhelinpalvelu suljetaan kello 15.

Linkit

Työllisyys Espoo -sivusto (tietoa Espoon työllisyyspalveluista työnhakijoille)

Liittyvät palvelut

Katso toimipisteen tarkemmat tiedot Palvelukartasta(ulkoinen linkki)