Sellosali

Sellosali on akustisesti yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista. Vuonna 2003 valmistunut, 400-paikkainen Sellosali sijaitsee Leppävaarassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella - sinne on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Viereisen Kauppakeskus Sellon pysäköintihallissa voi pysäköidä maksutta viisi tuntia, ja sieltä on opastein merkitty kulkuyhteys Sellosaliin.

Sellosalissa järjestetään vuosittain noin 300 tapahtumaa. Ohjelmistossa on korkeatasoisia klassisen ja rytmimusiikin konsertteja, pienoisoopperaa, tanssiesityksiä, teatteria, elokuvia sekä lastenkulttuuria. Lämpiö muuntautuu tarvittaessa kahvilasta tanssilavaksi tai klubitunnelmaiseksi esiintymisareenaksi. Lapsia ja perheitä hemmotellaan nukketeatterilla, elokuvilla ja huippusuosituilla lastenkonserteilla.

Sellosalia vuokrataan kulttuuritoimijoille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Salin huippuvarustelu soveltuu kulttuuritilaisuuksien lisäksi vaativiinkin seminaareihin ja juhlatilaisuuksiin. Salin muunneltavuuden ja teknisen laitteiston ansiosta erilaiset tilaisuudet onnistuvat joustavasti. Edustava yleisölämpiö kahvio- ja catering-palveluineen soveltuu monenlaisten tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Illallinen pöydissä istuen voidaan tarjoilla 200 hengelle ja buffet- tai cocktail-tilaisuus toteuttaa 400 hengelle. Konserttien ja tapahtumien yhteydessä yleisöä palvelee anniskeluoikeuksin varustettu kahvio-baari. Kunkin tapahtuman toteutus rakennetaan yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehtitoimisto Helin & Co Akustiikkasuunnittelu: Insinööritoimisto Akukon Oy Musiikkisali 590 m2, katsomon paikkaluku 395/351

Yhteystiedot

SellosaliSoittoniekanaukio 1 A,02600 Espoo+358 50 494 6833sellosali@espoo.fi

Postiosoite:PL 3161, 02070 Espoon kaupunki

Aukioloajat

Sellosalin ulko-ovet avataan yleisölle tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Linkit

Sellosalin verkkosivut(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätiedot

Sellosali Facebookissa(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)

Sellosali Instagramissa(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)

Liittyvät palvelut

Katso toimipisteen tarkemmat tiedot Palvelukartasta(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)