Mankkaan asukaspuisto

Mankkaan Asukaspuisto on avoin kohtaamispaikka kaikille aikuisille ja lapsille. Se tarjoaa mahdollisuuksia yhteiselle olemiselle ja toiminnalle. Tavoitteenamme on toimia mukavana asukkaiden kohtaamispaikkana ja olla mukana tukemassa lapsuutta ja vanhemmuutta. Toiminnan sisältöön saa esittää toiveita ja niiden toteutukseen pääsee mukaan. Toimintamme sisältää yhdessäolon ja leikin lisäksi erilaisia tapahtumia ja toimintoja mm. kädentaitoja, musiikkia, liikuntaa jne. Asukaspuiston toiminta on maksutonta, eikä se edellytä ilmoittautumista, joten lämpimästi tervetuloa meille leikkimään ja tapaamaan muita lapsia ja aikuisia. Jokainen päivä on hyvä päivä puistossa vierailuun.

Asukaspuistossa toimii myös kerho. Kerhon toimintakausi on elokuusta toukokuun loppuun. Uudelle toimintakaudelle tulee aina tehdä uusi hakemus. Seuraavan toimintakauden kerhoihin haetaan maaliskuussa. Päätös kerhopaikasta tehdään yhden toimintakauden ajaksi. Kerhoihin voi kuitenkin hakea myös hakuajan jälkeen mahdollisesti toimintakauden aikana vapautuville paikoille. Mankkaan asukaspuiston tiloissa toimii toimintavuoden 2022-2023 ajan Niittykummun päiväkodin yksikköön kuuluva Pupujen ryhmä, jossa on 2-4 -vuotiaita lapsia. Ryhmän puhelinnumero on 040 636 6149 Mankkaan asukaspuistossa käynnistyy

Laakakiven päiväkodin lisäryhmä 2.1.24 alkaen. Asukaspuiston toiminta jatkuu rakennuksen vasemmalla puolella. Kerhon toiminta jatkuu normaalisti.

Yhteystiedot

Mankkaan asukaspuistoVanhan-Mankkaan kuja 2 A,02180 Espoo+358 46 877 3131

Postiosoite:PL 18311, 02070 Espoon kaupunki

Aukioloajat

Voimassa toistaiseksi:

  • ma-pe 8.00-16.00

Yhteyshenkilöt

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tanja Aartonen-Amhil +358 40 636 5581 tanja-aartonen-amhil@espoo.fi

Linkit

@mankkaanasukaspuisto(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)

Kerhoon hakeminen

Katso toimipisteen tarkemmat tiedot Palvelukartasta(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)