Ajankohtaista

Uusi lukuvuosi alkaa - tervetuloa kouluun 11.8.!

11.8. klo 9.00 lukio-opintonsa aloittavat opiskelijat, auditorio (tutor -opiskelijat ottavat teidät vastaan lukioaulassa)

11.8. klo 10.00 toisen vuoden opiskelijat, auditorio

11.8. klo 10.30 kolmannen ja neljännen vuoden opiskelijat, auditorio

Päivä sisältää tutustumista niin koulutaloon kuin omaan ohjausryhmään sekä lukio-opiskeluun. Koulupäivä päättyy kaikilla klo 13.00.

Perjantai 12.8.2022 aloitetaan oman lukujärjestyksen mukaisesti ja se päättyy ryhmäytymiseen klo 12.30 – 14.00.

Teemme ensimmäisen vuoden opiskelijoille valmiin lukujärjestyksen periodeihin 1-2. Näin jokaisella uudella opiskelijalla on mahdollisuus tutustua rauhassa uuteen ohjausryhmäänsä ja lukio-opiskeluun. Opiskelijoiden jako ohjausryhmiin (22A, 22B, 22C, 22D ja 22E musiikkilinja) tehdään lukioon ilmoittautumisen päätyttyä, tiedot päivittyvät Wilmaan, josta voi tarkistaa myös ensimmäisen periodin valinnat. Näet siis Wilmasta jo kesäkuun aikana lukuvuoden ensimmäisen periodin työjärjestyksesi.

Ensimmäisen periodin aikana opiskelijoilla on opinto-ohjausta sekä Kohti lukio-opintoja -opintojakso. Näiden opintojen tarkoituksena on perehdyttää opiskelijat Tapiolan lukion toimintaan ja itse lukio-opiskeluun. Opiskelijat tekevät periodin 1 aikana ohjatusti valintansa periodeille 2-5.

Oppivelvollisena sinun ei tarvitse hankkia omaa tietokonetta tai oppikirjoja / sähköisiä oppimateriaaleja. Saat opiskelussa tarvittavat välineet koululta opintojen alkaessa elokuussa 2022.

Siirtyessäsi espoolaisesta yläkoulusta Tapiolan lukion opiskelijaksi, säilyvät peruskouluaikaiset käyttäjätunnukset ennallaan. Tämä koskee seuraavia palveluita: Wilma, Microsoft O365 sekä Google Classroom. Muista kuin Espoon kaupungin ylläpitämistä kouluista tulevat opiskelijat saavat Wilma-tunnukset viimeistään elokuussa ryhmänohjaajalta, ja muut tunnukset jaetaan ensimmäisenä koulupäivänä.   

Tervetuloa aloittamaan opinnot Tapiolan lukiossa!