SellosaliSellosali

Sellosalin turvallisuusohjeet

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 7.1.2022 tekemän päätöksen mukaisesti Espoon kulttuuritalojen yleisötilaisuudet on peruttu 31.1.2022 saakka.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti myös Sellosalin yleisötilaisuudet on peruttu 31.1.2022 saakka.

Peruuntuvat tapahtumat pyritään siirtämään myöhempään ajankohtaan. Nettisivuillemme tapahtumatietoihin päivitetään mahdolliset siirtymiset tai peruuntumiset sekä ohjeet ennakkoon ostettujen lippujen palauttamiseen.

Kaikki koronatilanteeseen liittyvät kaupungin uutiset ja tiedotteet löytyvät osoitteesta espoo.fi/koronavirus(ulkoinen linkki).

................................................................................................................................................................

(30.11.2021)
Koronapassi on käytössä Sellosalissa 30.11.2021 alkaen.

Sellosalin tapahtumissa on voimassa vahva maskisuositus, ja talossamme huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Koronapassi on käytössä kaikissa yleisötapahtumissamme.

Koronapassi on aluehallintoviraston uusien rajoitusten myötä käytössä kaikissa tapahtumissamme. Se otettiin Sellosalissa käyttöön iltatapahtumissa 30. marraskuuta, ja 4. joulukuuta alkaen koronapassivelvoite koskee kaikkia yleisötapahtumia. Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta. Ruuhkien välttämiseksi saavuthan ajoissa paikalle. 

Lataa koronapassi: www.kanta.fi/koronatodistus(ulkoinen linkki)

Asiakkaiden terveys on meille ensisijaisen tärkeää ja haluamme järjestää tapahtumia mahdollisimman turvallisesti. Noudatamme tilaisuuksissamme koronaan liittyviä viranomaissuosituksia. Sellosalin tapahtumissa on voimassa vahva maskisuositus, ja talossamme huolehditaan hyvästä käsihygieniasta.

Monet tapahtumista ovat tällä hetkellä väliajattomia. Osaava salihenkilökuntamme opastaa ja vastaa kysymyksiisi.

Muistutamme seuraavista:

  • Älä tule esitykseen sairaana
  • Pidä riittävä etäisyys muihin
  • Käytä kasvomaskia ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta
  • Saavu esitykseen ajoissa, jotta ruuhkatilanteet vältetään

Lämpimästi tervetuloa turvallisiin tapahtumiin!