Planeetan päiväkoti

Päiväkodissamme on kaksi ryhmää. Olemme avoinna klo 7.00 - 17.00, tarvittaessa klo 6.00-18.00 perheiden tarpeen mukaan.

Planeetan päiväkoti

Planeetan päiväkoti sijaitsee Olarin asukaspuiston läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodilta on lyhyt kävelymatka Ison Omenan ostoskeskukseen sekä Friisilän kallioiden -luonnonsuojelualueeseen. Vieressä on monia leikkipuistoja, joihin teemme liikuntaretkiä. Hyödynnämme aktiivisesti lähialueen kulttuuri ja liikunta tarjontaa.

Arvostamme positiivista ja seesteistä ilmapiiriä, jossa lapset ja aikuiset voivat hyvin. Huomioimme jokaisen lapsen mielenkiinnon kohteet ja tarpeet, jotta kaikki pääsevät osallisiksi varhaiskasvatusyksikkömme kiinteään ja välittävään yhteisöön. 

Korostamme yksikössämme avuliaisuutta, reiluutta ja ystävällisyyttä hyveinä. Tiivis kasvatusyhteistyö vanhempien kanssa on meille tärkeää. Panostamme ryhmien väliseen yhteistyöhön.

Toiminnassamme painottuu liikunnallisuus. Päiväkotimme kuuluu liikkuva varhaiskasvatukseen. Käytämme monipuolisia oppimisympäristöjä mm. metsää, puistoja, kirjastoa, satunnaisia muita kohteita. Toteutamme vasua myös projektityöskentelymallin mukaisesti. 

Planeetan päiväkodin esittelyvideo(ulkoinen linkki)

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma