Nuori Espoo kesäleirit ja -kurssit

Haku kesäleireille ja kursseille alkaa 13.3.2023 klo 9. Espoon kaupungin nuorisopalvelut järjestää vuosittain 9–17-vuotiaille suunnattuja kesäaktiviteetteja kurssien ja leirien muodossa. Tarjolla on yhteensä noin 800 leiri- ja kurssipaikkaa.

Nuorisotilat ovat auki syksyllä ja keväällä. Mutta mitä nuorisonohjaajat tekevät muina aikoina? Järjestävät kesän leirejä ja kursseja - siis kivaa tekemistä myös kesällä!Kuva: Elena Savina

Ilmoittautuminen on käynnissä!

Espoon kaupungin nuorisopalvelut järjestää vuosittain nuorille suunnattuja kesäaktiviteetteja kurssien ja leirien muodossa. Tänä vuonna tarjolla on yhteensä noin 800 leiri- ja kurssipaikkaa vuosina 2006-2013 syntyneille espoolaisille nuorille. Espoon nuorisopalveluiden leirit ja kurssit ovat 1.3.2023 lähtien nähtävillä verkossa osoitteessa harrastushaku.fi(ulkoinen linkki) (hakukenttään kirjoitettava NEkesä).

Kesätoiminnan haku aukeaa 13.3.2023 klo 9, jolloin harrastushaku.fi(ulkoinen linkki) -palvelussa (hakukenttään kirjoitettava NEkesä) kunkin leirin ja kurssin yhteyteen ilmestyy ilmoittautumislinkki. Suosituimmat kesäleirit ja kurssit täyttyvät nopeasti, joten ilmoittautumisen kanssa kannattaa olla nopea.

Kurssit maksavat noin 25 euroa ja viiden päivän pituiset päiväleirit maksavat noin 50 euroa. Maksusta on mahdollista saada maksuvapautus esimerkiksi taloudellisin perustein. Tällaisessa tilanteessa kannattaa ottaa yhteyttä nuorisotyön koordinaattori Hanna-Leena Strang-Kilpelään, hanna-leena.strang-kilpela@espoo.fi, puh. +358 46 8771230, maanantaisin klo 9.00-12.00, torstaisin klo 13.00-16.00.

Kuten aikaisempina vuosina, tulevan kesän leiri- ja kurssitarjonta on runsas ja monipuolinen. Päiväleirejä on mm. keppari-, peli-, musiikki-, koodaus-, seikkailu-, animaatio-, eläin-, luonto- ja kokkileirejä. Kurssivaihtoehdoista valittavissa on keramiikka-, keppari-, askartelu- sekä kädentaitojen kursseja.

Yöleirejä ei valitettavasti järjestetä kesällä 2023. 
Nuorisojärjestöjen ja -yhdistysten monipuolisesta kesäleiritarjonnasta löytyy myös yöleirejä. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Harrastushaku.fi -palvelun kautta kivaa tekemistä kesäksi sekä harrastuksia ympäri vuoden

Harrastushaku.fi(ulkoinen linkki) on pääkaupunkiseudun yhteinen verkkopalvelu, josta löytyy Espoon nuorisopalveluiden järjestämien leirien ja kurssien lisäksi myös monien muiden toimijoiden järjestämää kesätoimintaa. Harrastushaun hakutoiminnon avulla tekemistä voi hakea mm. teeman, hinnan, ajankohdan ja ikäryhmän mukaan.

Nuorisojärjestöt ja -yhdistykset järjestävät myös paljon kesäleirejä, myös yöleirejä. 

 

Usein kysytyt kysymykset