Gräsan taitojen talo - kädentaitojen harrastuspaikka nuorille

Gräsa on lasten ja nuorten kädentaitojen harrastuspaikka Espoon Olarinluomassa. Meillä voit opetella erilaisia kädentaitoja aivan alkeista lähtien ja viettää vapaa-aikaa luovassa ilmapiirissä.

Keramiikkakerhoissa pääset muotoilemaan savea eri tekniikoita käyttäen. Samalla tulevat tutuksi myös muut keramiikan valmistuksen vaiheet, kuten koristelu ja lasittaminen. Tekstiilikerhoissa tutustutut eri materiaaleihin ja pääset kokeilemaan eri tekniikoita. Ompelukerhoissa tutustut ompelun maailmaan ja voit toteuttaa omia ideoitasi. Askartelukerhoissa pääset toteuttamaan luovia, monipuolisia projekteja. Puu- ja metallikerhoissa pääset nikkaroimaan ja valmistamaan erilaisia esineitä ja opit samalla työkalujen käyttöä. Mopopajassa voit korjailla omaa menopeliäsi ohjaajien avustamana. Mopopaja on  kaikille avoin, ilmoittautumisia ei tarvita ja pajaan ovat tervetulleita kaikki 15–23-vuotiaat.

Kerhojen perustoiminta on maksutonta.

Haku Gräsan syys- ja kevätkauden kerhoihin aukeaa 15.8.2022 klo 8, jolloin Harrastushaku.fi -palvelussa (hakusana: Gräsa) kunkin kerhon yhteyteen ilmestyy ilmoittautumislinkki. Suosituimmat kerhot täyttyvät nopeasti, joten ilmoittautumisen kanssa kannattaa olla nopea.

Gräsan kerhot ovat 1.8.2022 lähtien nähtävillä verkossa osoitteessa harrastushaku.fi (hakukenttään kirjoitettava Gräsa).

Kerhot alkavat syyskuussa.

Gräsan taitojen talon töihin ja tunnelmiin voit tutustua myös Instagramissa(ulkoinen linkki).