Gräsan taitojen talo - kädentaitojen harrastuspaikka nuorille

Gräsa on nuorten kädentaitojen harrastuspaikka Espoon Olarinluomassa. Meillä voit opetella erilaisia kädentaitoja aivan alkeista lähtien ja viettää vapaa-aikaa luovassa ilmapiirissä.

Keramiikkakerhoissa pääset muotoilemaan savea eri tekniikoita käyttäen. Samalla tulevat tutuksi myös muut keramiikan valmistuksen vaiheet, kuten koristelu ja lasittaminen. Tekstiilikerhoissa tutustutut eri materiaaleihin ja pääset kokeilemaan eri tekniikoita. Ompelukerhoissa tutustut ompelun maailmaan ja voit toteuttaa omia ideoitasi. Askartelukerhoissa pääset toteuttamaan luovia, monipuolisia projekteja. Mopopajassa voit korjailla omaa menopeliäsi ohjaajien avustamana. Mopopaja on kaikille avoin, ilmoittautumisia ei tarvita ja pajaan ovat tervetulleita kaikki 15–23-vuotiaat.

Kerhojen perustoiminta on maksutonta.

Haku Gräsan syyskauden kerhoihin aukeaa 14.8.2023 klo 8.00, jolloin Harrastushaku.fi(ulkoinen linkki) -palvelussa kunkin kerhon yhteyteen ilmestyy ilmoittautumislinkki. Käytä Harrastushaussa hakusanaa Gräsa. Suosituimmat kerhot täyttyvät nopeasti, joten ilmoittautumisen kanssa kannattaa olla nopea.

Gräsan kerhot ovat 1.8.2023 lähtien nähtävillä verkossa osoitteessa harrastushaku.fi (ulkoinen linkki)(hakukenttään kirjoitettava Gräsa).

Kerhot alkavat syyskuussa viikolla 36.

Gräsan taitojen talon töihin ja tunnelmiin voit tutustua myös Instagramissa(ulkoinen linkki).