Niittymaan päiväkoti

Päiväkodissamme toimii neljä ryhmää. Olemme avoinna klo 7.15 - 17.00.

Kuva: Espoon kaupunki

Meidän päiväkoti

Niittymaan päiväkoti sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella metroaseman läheisyydessä Tapiolan alueella. Päiväkodin lähellä on leikkipuistoja, joihin teemme retkiä. Lisäksi retkeilemme lähiluonnossa tutustuen ympäristöömme. Hyödynnämme myös lähellä olevaa urheilupuistoa. Oma pihamme on tilava, missä on sekä leikkitelineitä että luontoa.

Päiväkodissa on lapsiryhmiä 1-5 -vuotiaille lapsille

Haluamme tukea lasten mahdollisuuksia vaikuttaa toimintaamme, jossa lapsen luovuus ja leikki ovat keskiössä. Tarjoamme lapsille ympäristön, jossa lapsi tuntee olonsa turvalliseksi ja tärkeäksi. Positiivisessa ja kannustavassa vuorovaikutuksessa vahvistamme lapsen itsetuntoa ja positiivista ajattelua itsestään.

Kiireettömyys, rauhallisuus ja läheisyys kuuluvat jokaiseen päivään. Lasta kuunnellaan ja lapsi tulee kuulluksi. Tuemme lapsen yksilöllistä kehitystä ja kiinnostuksen kohteita. Lapsen aloittaessa varhaiskasvatuksessa luottamuksellisen suhteen luominen on tärkein tehtävämme. Päiväkotimme on keskittynyt erityisesti liikunnan ja leikin kehittämiseen.

Pidämme erityisen tärkeänä avointa ja keskustelevaa yhteistyötä vanhempien ja henkilökunnan välillä. Toimintamme perustuu valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma