Leppäsillan päiväkoti

Päiväkodissamme on seitsemän lapsiryhmää. Haltiatontut, Metsätontut, Mestaritontut ja Tupatontut ryhmät toimivat A-talossa ja Kotitontut, Peltotontut ja Tallitontut ryhmät B-talon puolella. Päiväkodin pihapiirissä on myös Mökkitontut ryhmäperhepäiväkoti, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Päiväkoti on auki klo 6.30–17

Kuva: Jaamala Marika

Meidän päiväkotimme

Leppäsillan päiväkoti on perustettu vuonna 1987. Päiväkoti sijaitsee Leppävaarassa, Karakalliossa, hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella.

Punaisten puisten rakennusten ikkunoista voi ihailla peltomaisemaa ja luonnossa tapahtuvia vuodenaikojen muutoksia. Lähellä oleva metsä ja Leppävaaran urheilupuisto palveluineen mahdollistavat monipuolisen ulkoilun, retkeilyn ja liikunnan.

Olemme tiivis ja lämmin yhteisö. Turvallisessa, kannustavassa ja lasta kunnioittavassa ilmapiirissä lapsi saa kasvaa ja kehittyä omien valmiuksiensa ja kehitystasonsa mukaisesti.

Tarjoamme lapselle monipuolista varhaiskasvatusta, joka perustuu valtakunnallisiin varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetussuunnitelman perusteisiin, sekä Espoon varhaiskasvatussuunnitelmaan ja esiopetuksen opetussuunnitelmaan.

Keskeiset työskentelytapamme ovat leikki ja pienryhmätoiminta, jossa otetaan huomioon lapsen ikä, kehitysvaiheet ja kiinnostuksen kohteet. Aikuiset ovat lasta varten. Muokkaamme jatkuvasti toimintatapojamme. Kannustamme, tuemme ja ohjaamme lasten aktiivista liikkumista sisällä ja ulkona.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma