Laakakiven päiväkoti

Päiväkodissamme on kolme ryhmää. Olemme avoinna perheiden tarpeen mukaan, tällä hetkellä ma-pe klo 7 – 17.00

Kuva: Espoon kaupunki

Laakakiven päiväkoti toimii väliaikaisesti remontin vuoksi väistötiloissa 15.8.23 alkaen Mankkaan päiväkodin pihalla sijaitsevassa erillisrakennuksessa.

15.8.23 alkaen Laakakiven päiväkodin osoite on: Vanhan-Mankkaan kuja 2 D, 02180 Espoo. Remontin kestoksi on arvioitu ainakin yksi kokonainen toimintakausi.

2023-2024 toimintakaudella pääsemme hyödyntämään Mankkaan monipuolisia ulkoilualueita ja metsiä. Sijaintimme mahdollistaa säännöllisen toiminnan ympäröivässä luonnossa. Päiväkodissamme toimii kolme lapsiryhmää, joista kaksi ovat alle 3-vuotiaiden lasten ryhmiä ja yksi on 2-5-vuotiaiden lasten ryhmä.

Toiminta rakennetaan lasten mielenkiinnon kohteiden ja tarpeiden pohjalta kattaen oppimisen eri osa-alueet. Tavoitteena on vahvistaa lasten omaa ajattelua ja oppimista, vuorovaikutus- ja itseilmaisutaitoja sekä arjen taitoja. Lisäksi tarjoamme kokemuksia tieto- ja viestintätekniikasta sekä osallistumisesta ja vaikuttamisesta toiminnan suunnittelussa, toteuttamisessa ja arvioinnissa.

Tavoitteenamme on olla oppimaan ja leikkiin innostava yhteisö. Toimimme tiiviissä yhteistyössä perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa kaikissa lapsiin liittyvissä asioissa.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma