Kulttuurielämyksiä aikuisille Espoossa

Mitä tehdä Espoossa työpäivän jälkeen? Kaipaatko taide-elämyksiä, rentouttavaa yhdessäoloa tai vaikka uutta oppimista? Nappaa tästä inspiroivimmat vinkit ja tekemiset talteen!

Näyttelykeskus WeeGeellä jazzia ja museoelämyksiä

Näyttelykeskus WeeGee on monipuolinen museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus Tapiolassa. WeeGeellä on Mauri Kunnas-näyttelyn lisäksi EMMA – Espoon modernin taiteen museo ja KAMU Espoon kaupunginmuseo. WeeGeellä pääsee myös kuulemaan laadukasta jazzia, kun April Jazz Club + WeeGee -konserttisarja jatkuu kevät- ja syyskaudella 2023. Konsertit järjestetään kuukauden ensimmäisinä perjantai-iltoina klo 18 EMMAn Aitiossa. Konsertteihin ja WeeGeen museoihin on perjantai-iltaisin vapaa pääsy klo 17–19 ja kuukauden ensimmäisinä perjantai-iltoina klo 17–21.

Kulttuuritaloista löytyy tapahtumia ja konsertteja joka makuun

Sellosali on musiikin, esittävien taiteiden, elokuvan ja muiden korkeatasoisten tapahtumien talo Leppävaarassa. Kannusalin monipuolinen ohjelmisto tarjoaa laadukkaita kulttuurielämyksiä taiteen ja kulttuurin eri laidoilta aina rouheista musaklubeista esittävään taiteeseen ja unohtumattomiin elokuvaelämyksiin Espoon keskuksessa. Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa. Ohjelmistossa: konsertit, teatteri, musiikkia ja esityksiä lapsille, näyttelyt, tanssi, elokuvat ja tapahtumat.

Treenaa kielitaitoasi kirjastossa

Kielikahvilat ovat avoimia keskusteluryhmiä, jossa ihmiset voivat puhua vapaasti ja helposti rennossa ilmapiirissä. Kielikahviloihin kaikki ovat tervetulleita – tasosta riippumatta!

Tapiola Sinfonietta

Espoon kaupunginorkesteri Tapiola Sinfonietta ohjelmistoon kuuluu kausikonserttien lisäksi perjantain alkuillan After Work -konsertit, jotka tarjoavat leppoisan laskun viikonloppuun.

Leffoja ja teatteria

Kino Tapiola on tunnelmallinen maailmanluokan korttelikino ja viihtyisä viinibaari Espoon Tapiolassa. Kino Tapiola esittää elokuvien lisäksi myös ooppera- ja balettinäytöksiä. Espoon kaupunginteatteri tarjoaa näköalapaikan esittävän taiteen ajankohtaisiin aiheisiin ja uusimpiin tuuliin. Teatterissa voi tutustua kaikkiin esittävien taiteiden lajeihin. Perinteisen puheteatterin lisäksi ohjelmistoon kuuluu myös sirkusta, tanssia, oopperaa ja esitystaidetta.