Suvelan asukaspuisto

Asukaspuisto on kohtauspaikka kaikille kuntalaisille. Toiminta on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista. Toiminta perustuu vapaalle mukavalle yhdessäololle.

Aamupäivisin järjestetään toimintaa alle kouluikäisille ja iltapäivisin toiminta on suunnattu koululaisille.

Asukaspuisto on perheiden kohtaamispaikka, jossa on mahdollisuus tavata muita perheitä. Lapset saavat leikkiä toisten lasten kanssa ja vanhemmat voivat keskustella toistensa / henkilökunnan kanssa.

Asukaspuistossa järjestetään erilaista ohjelmaa esim. kädentaitoja, liikuntaa, musiikkia jne. Toiminta perustuu asiakkaiden tarpeisiin. Haluamme tarjota virkistävää toimintaa arjen keskelle. Asukaspuistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, juhlia yms.

Asukaspuisto antaa asukkaille mahdollisuuden aktiivisesti osallistua toiminnan suunnitteluun ja sen toteuttamiseen. Asukaspuiston tavoitteena on luoda vuorovaikutteinen ilmapiiri alueen asukkaiden välillä yhteisen olemisen ja tekemisen kautta.

Kesällä toiminta painottuu ulos, ohjattu toiminta pääsääntöisesti ulkona, sisätilat toimivat pääsääntöisesti huoltotiloina mm. syömiseen. Sisätilat ovat auki klo 8-15.00. 

 

Katso toimipisteen tiedot
Espoon keskusKalajärviKauklahti