Painiityn päiväkoti

Painiityn päiväkodissa on 13 lapsiryhmää kahdessa eri päiväkotirakennuksessa. Niittytalossa toiminta alkoi vuonna 2015 ja Koivikkotalossa 2019. Tarjoamme suomenkielistä varhaiskasvatusta, esiopetusta ja valmistavaa opetusta. Olemme avoinna ma-pe klo. 7.00-17.00, tarvittaessa klo. 6.30-18.00 perheiden tarpeiden mukaan.

Kuva: Espoon kaupunki

Meidän päiväkoti

Päiväkotimme sijaitsee Painiityn asuinalueella, Niittytalo osoitteessa Painiityntie 21 ja Koivikkotalo osoitteessa Painiityntie 21 B. Molemmilla taloilla on omat, monipuoliset leikkipihat. Lähialueen metsät, leikkipuistot ja liikuntapaikat ovat osa oppimisympäristöämme.

Toimintamme ohjenuorana on Espoon varhaiskasvatussuunnitelma.

Päivittäisessä toiminnassamme lasten kanssa panostamme lasten vuorovaikutustaitojen kehittymiseen. Haluamme tarjota jokaiselle lapselle joka päivä mahdollisuuden vauhdikkaaseen liikuntaan ja eri liikkumistaitojen harjoitteluun. Olemme mukana Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmassa(ulkoinen linkki). Haluamme löytää jokaisen lapsen vahvuudet ja auttaa häntä tiedostamaan ne myös itse. Päivän eri tilanteissa lasten kanssa toimiessamme käytämme positiivisen pedagogiikan keinoja.