Karamäen päiväkoti

Päiväkodissamme on kahdeksan ryhmää. Olemme avoinna klo 6.30–17.00, tarvittaessa klo 6.00-18.00 perheiden tarpeen mukaan.

Meidän päiväkoti

Karamäen päiväkoti sijaitsee Karakalliossa Suur-Leppävaaran alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Karamäen päiväkoti on avattu keväällä 2020. Päiväkodissa on suuri liikuntasali, nassikkapainisali ja useita pienryhmä työskentelyyn soveltuvia tiloja. Päiväkodista on helppo lähteä retkeilemään monimuotoiseen lähiympäristöön, jossa on metsää ja kallioita sekä urbaania katutaidetta.

Karamäen päiväkodissa huomioimme erilaisuuden ja moninaisuuden – asiakkaamme ja henkilökuntamme tulee erilaisista taustoista ja kulttuureista. Pidämme tärkeänä jokaisen lapsen ja perheen yksilöllisyyttä. Päiväkodissa toimimme lasta innostavia toimintatapoja käyttäen (musiikki, liikunta, kuvataiteet, kielen oppiminen). Toteutamme lasten kanssa erilaisia projekteja, joiden avulla tutustumme ja opimme uusia asioita.

Karamäen päiväkodissa toimintamme perustuu varhaiskasvatussuunnitelmaan ja on lasta rohkaisevaa ja innostavaa ja yksilöllisiä tarpeita tukevaa. Kannustamme lasta löytämään omat vahvuutensa ja tuemme hänen innostustaan ympäröivän maailman tutkimiseen. Painotamme toiminnassamme pienryhmätoimintaa, mahdollistaen lapsen osallisuuden, jonka kautta lapsen arkielämän taidot, luottamus omiin kykyihin sekä kyky ottaa toiset huomioon karttuvat. Päiväkodissamme on lämminhenkinen ja suvaitsevainen ilmapiiri. Toimintatapaamme kuuluu jatkuva työn ja ammattitaidon arviointi sekä kehittäminen.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma