Espoonlahden päiväkoti

Päiväkotimme on avoinna klo 7 - 17.00 tai erikseen sovitusti tarpeen mukaan.

Meidän päiväkoti

Espoonlahden päiväkoti sijaitsee merellisessä Espoonlahden keskuksessa Lippulaivan vieressä, hyvien liikenneyhteyksien varrella.  Päiväkotia ympäröi oma, suuri metsäinen piha ja monipuolinen luonto. Retkeilemme päiväkodin lähiluonnossa ja hyödynnämme läheistä Espoonlahden urheilupuistoa liikuntaan. Luistelua pääsemme harjoittelemaan viereisessä Espoonlahden Forum hallissa.

Tällä hetkellä toiminnassamme kiinnitämme erityistä huomioita musiikkiin ja kielen oppimiseen. Musapedaa toteutetaan kaikissa ryhmissämme ja lapsen arkea auttavat monipuolinen kuvien käyttö. Päivittäinen liikunta ja vauhti tuottavat lapsille iloa ja ohjaavat aktiiviseen toimintaan.  

Espoonlahden päiväkodin toiminta perustuu ajatukseen, että leikkiessään lapsi ajattelee, etsii, tutkii ja oppii. Päiväkodissamme ryhmän henkilökunta kuuntelee, ohjaa ja kannustaa lasta. Toteutamme lasten kanssa erilaisia projekteja, joiden avulla tutustumme ja opimme uusia asioita. Päiväkotimme on vihreä lippu päiväkoti. Tutustu vihreä lippu toimintaan.(ulkoinen linkki) Voit tutustua kerhon toimintaan facebook sivuillamme.

 

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma