Kastevuoren päiväkoti

Päiväkotimme sijaitsee Ala-Soukassa. Päiväkodissamme on tilat neljälle lapsiryhmälle.

Kuva: Kuusela Iina

Meidän päiväkoti

Päiväkodissamme toimii neljä lapsiryhmää: Nallet, Vuorenpeikot, Käpyset ja Seikkailijat. Yksi ryhmistä on esiopetusryhmä. Paikkoja 1-7-vuotiaille lapsille on tällä hetkellä noin 70.

Kastevuoren päiväkoti sijaitsee Ala-Soukassa, Alakartanonkujalla meren ja metsien läheisyydessä. Alakartanontiellä on kujamme kohdalla bussien kääntöpaikka sekä pysäkit molempiin suuntiin. Soukan tulevalle metroasemalle on n. 800 m.

Kaikissa ryhmissä pyrimme toimimaan mahdollisimman paljon pienryhmissä sekä hyödyntämään upeaa lähiympäristöämme ja -luontoamme. Päiväkotimme sijainti mahdollistaa monipuolisen toiminnan myös päiväkodin pihan ulkopuolella. Monikulttuurisuus on päiväkodissamme arkea ja lasten omat kielet ja kulttuurit myös näkyvät ryhmiemme toiminnassa.

Tärkeitä arvojamme ovat turvallisuus, osallisuus, kunnioitus ja luottamus. Arjessa kiinnitämme erityistä huomiota hyvään vuorovaikutukseen, lasten kohtaamiseen ja kuuntelemiseen rauhallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä. Kaikessa toiminnassa pyrimme huomioimaan lasten ja perheiden yksilöllisyyden sekä tarpeiden moninaisuudet ja toiveet.

Päiväkotimme toimii Omnian opiskelijoiden työharjoittelupaikkana ja myös työelämääntutustujat (TET) ovat tervetulleita.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma