Osallistu opastuksille

Osallistu KAMUn mukaansa tempaaville opastuksille ja luennoille. Luvassa on muun muassa luvatonta lempeä, skandaaleja ja kummitustarinoita. KAMU herättää historian henkiin!

Avoimet yleisöopastukset

Makupaloja Johtolankoja juurillemme -näyttelystä perjantaisin klo 17.30-18.00

Uusimman geenitiedon avulla tiedämme aikaisempaa enemmän menneisyyden ihmisten muuttoliikkeistä ja jopa heidän ulkonäöstään. Tällä lyhyellä  kierroksella tarkastelemme nykyperimäämme ja sukellamme sen avulla etsimään juuriamme esihistoriasta.

Yleisöopastus Johtolankoja juurillemme -näyttelyyn sunnuntaisin klo 14.00-15.00

Uusimman geenitiedon avulla tiedämme aikaisempaa enemmän menneisyyden ihmisten muuttoliikkeistä ja jopa heidän ulkonäöstään. Tällä kierroksella  tutustumme erilaisiin johtolankoihin joiden avulla kuva tuhansia vuosia sitten eläneistä ihmisistä muodostuu.

Tilaa opastus

Opastettu kierros on mainio ohjelmanumero ystävien tapaamiseen, työpaikan virkistyspäivään, yhdistyksen opintokäynniksi tai syntymäpäiväjuhliin. Opastuksia järjestetään museon aukioloaikoina. Kierrokset varattava viikkoa aikaisemmin.

Varaukset: Ti, la-su 11-17, ke-pe 11-19 puh. 09 816 57052
Ryhmäkoko: max. 25 hlöä
Hinta: Opastuksen hinta: 80 € + sisäänpääsy Näyttelykeskus WeeGeelle 20/10 € (vapaa pääsy alle 18- ja yli 70-vuotiaille)
Opastuskielet: suomi, ruotsi ja englanti

Tulossa museoon vierailulle muuten vain? Katso ajankohtaiset tapahtumat ja pääsylipun hintaan sisältyvät kierrokset tapahtumasivuilta(ulkoinen linkki)

Suosittelemme

Erilainen Espoo -opastus

80 € / ryhmä, max 25 hlöä

Mikä tekee Espoosta vähän erilaisen kaupungin? Opastuksella kuullaan kohokohtia Espoon alueen historiasta aina kivikaudelta nykypäivään Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä. Kesto 30-60 min toiveiden mukaan.

Toisenlaisia tarinoita (K18) -opastus

80 €/ ryhmä , max 25 hlöä
Tämä aikuiseen makuun sopiva kierros tutustuttaa kepeällä otteella historian toisenlaisiin tarinoihin. Luvassa luvatonta lempeä ja väkivallan tekoja, skandaaleja ja kummitustarinoita Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä. Kesto 45-60 min.

Terveisiä Espoosta! -työpaja

80 € / ryhmä, max. 25 hlöä, 18.3.2020 alkaen

Roomassa on Colosseum, Pariisissa Eiffel-torni, Helsingissä Tuomiokirkko ja kauppatori, mutta mistä Espoo on tunnettu? Työpajassa mietitään pilke silmäkulmassa mistä Espoo on kuuluisa ja valmistetaan postikortti Espoosta. Kesto 60 min.

Almanakkoja ja museoelämyksiä – WeeGeen arkkitehtuuri- ja historiakierros 

80 €/ ryhmä, max 25 hlöä
Kierroksella tutustutaan Aarno Ruusuvuoren suunnittelemaan Weilin-Göösin kirjapainotalon kehuttuun arkkitehtuuriin ja mielenkiintoiseen historiaan. Kierroksella tulevat tutuiksi myös nykyisin WeeGeellä toimivat museot. Kierros sopii kaikille, jotka haluavat ottaa haltuunsa koko talon kerralla ja tutustua sen ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin. Kesto 45 min.

Tilausopastukset ja asiantuntijaluennot museon ulkopuolella

Espoon kaupunginmuseon museolehtorit ja muu henkilökunta jalkautuvat myös museoiden ulkopuolelle luennoimaan ja opastamaan.