Varaa kokous- tai juhlatila

Saaristomuseo Pentalan kokoustila

Järjestä työporukallesi kesäinen vierailu Pentalassa. Voit varata samalla myös 10 hengen kokoustilan Villa Rosengårdin yläkerrasta. 
Huoneessa on tv-näyttö, johon voit yhdistää oman tietokoneen. Viereisestä pienryhmäkäyttöön sopivasta kamarista on pääsy näköalaparvekkeelle ja vehreät näkymät meren suuntaan. Kokoustarjoilut suositellaan tilattavaksi Saaristoravintola Pavenista. Huomioithan, että kokoustila ei sovellu liikuntaesteisille. 
Hinnat: 
3 h / 200 € 
6 h / 350 €
Ryhmävierailun voi tilata soittamalla tai lähettämällä sähköpostia museolle:

saaristomuseo@espoo.fi
puh. 043 825 2641 (maaliskuusta alkaen)
Lue lisää: Ryhmävierailut.

Ravintola Pavenin kokoustilat

Jos etsit kokoustilaa Pentalan saarella suuremmalle ryhmälle, ota yhteyttä ravintola Paveniin: Pavenin yksityistilaisuudet(ulkoinen linkki)

KAMUn yhteistyökumppanit tarjoavat myös laadukkaita kokous- ja juhlatiloja:

WeeGeen kokoustilat

Näyttelykeskus WeeGeen ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja tyylikkäät tilaratkaisut luovat upeat puitteet tilaisuudellesi. WeeGeen vuokrattavat tilat sijaitsevat sisääntulokerroksessa ja kellarikerroksessa, ja ovat esteettömiä. Wirkkala-tila mahdollistavaa max. 50 henkilön tilaisuudet, ravintola noin 100 henkilön tilaisuudet ja aulatilat jopa 500 henkilön tilaisuudet. Kaikkien tilojen ravintolapalveluista vastaa Cafe Zoceria WeeGee. 
Weegeen vuokrattavat tilat

Villa Rulluddin juhlatila

Tarvitsetko juhlatilaa häitä, syntymäpäiväjuhlia tai pikkujouluja varten? Villa Rulludd tarjoaa sopivan tilan ikimuistoisille juhlille. Villa Rulluddin juhlatilaa vuokraa Hurma Tuotanto Oy. Lisätietoja: hurmatuotanto.fi(ulkoinen linkki)

Lagstadin kotiseututalon vuokrattavat tilat

Kotiseututalo soveltuu erinomaisesti kokous- ja juhlatilaksi. Kotiseututalon tiloissa voit järjestää juhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia sekä seminaareja, kokouksia ja muita vastaavia tilaisuuksia. Tilaa vuokraa Esbo hembygsföreningen rf.(ulkoinen linkki)