Historialliset asut

KAMUsta voit lainata historiallisia vaatteita esimerkiksi opetukseen tai muuhun historiallista elävöittämistä vaativaan tilaisuuteen. Vaatteet on tehty aikalaispukuja noudatellen, mahdollisimman autenttisista materiaaleista. Vaatelainat tarjoavat mahdollisuuden historian näkemiseen ja kokemiseen tavalla, joka saa kirjojen sivut heräämään eloon. Laina-aika on 1-3 viikkoa. Varaukset ja tiedustelut: +358 9 81657052 tai kaupunginmuseo@espoo.fi

Maalaislasten puvut ja lasten keskiaikaiset vaatteet

Elämyksellisen oppimisen ja draamaopetuksen avuksi sekä teematapahtumiin voi lainata 1900-luvun alun tyylisiä talonpoikaisasuja ja keskiaikaisia ritarin ja aatelisneidon vaatteita. Vaatteiden koot ovat 116-160 cm, eniten vaatteita on kokoina 122-134 cm. Lastenvaatteiden vuokra on 5 euroa/asukokonaisuus. Kouluille ja oppilaitoksille pukulainaus on maksutonta.

Aikuisten keskiaikaiset vaatteet

Keskiaikaisten esikuvien mukaan valmistettuja asuja voi lainata erilaisiin tilaisuuksiin. Talonpoikaiset arkiasut sopivat niin juhlaan kuin arkeen. Vaatelainamaksu: 20 €/asukokonaisuus. Opetuskäyttöön kouluille ja oppilaitoksille pukulainaus on maksutonta.