Järvenperän asukaspuisto

Asukaspuisto on avoinna arkisin kello 8-16. Toiminta on suunnattu perheille ja pienille koululaisille. Tervetuloa!

Kesä 2023 Järvenperän asukaspuistossa

Olemme avoinna 22.6.2023 asti arkisin kello 8-16. Olemme kiinni 23.6.-30.7.2023 ja avaamme jälleen 31.7.2023. Lähiasukaspuistoista Suvelan ja Hiirisuon asukaspuistot ovat avoinna koko kesän. 

Järjestämme kesällä monenlaista kesäistä toimintaa ja mukavaa puuhaa eri-ikäisille lapsille, koululaisille ja heidän huoltajilleen. Toiminta on avointa ja maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista. Lisäksi puistossa on mahdollisuus viettää aikaa ja esimerkiksi pelailla tai leikkiä vapaasti. 

Kesällä toimimme pääsääntöisesti ulkotiloissa, mutta wc:t ja keittiö ovat kävijöiden käytössä. Sisätiloja voimme käyttää myös sään ja toiminnan luonteen niin vaatiessa sekä koko päivän puistossa viettävät koululaiset saavat viettää osan päivästä sisätiloissa. Puiston pihalelut ovat kävijöiden käytössä.

Koululaiset ovat tervetulleita viettämään aikaa puistoon. Koululainen voi osallistua päivittäin klo 10 ohjattuun toimintaan yhdessä perheiden kanssa ja koululaisten kanssa myös suunnitellaan ja toteutetaan kivoja touhuja paikalla olijoiden toiveiden mukaan. Puistossa voi viettää vaikka koko päivän! Huomaathan kuitenkin, että asukaspuiston henkilökunnalla ei ole hoitovastuuta lapsista ja että ensi syksyn koulutulokkaat voivat tulla puistoon itsenäisesti vasta elokuussa. Lapset ovat puistossa aina huoltajan vastuulla. Alle kouluikäiset lapset voivat tulla puistoon vain huoltajan seurassa.

Puistossa on mahdollista nauttia omia eväitä tai lounasta. Henkilökunta avustaa puistossa itsenäisesti olevia koululaisia ruoan lämmityksessä. Torstaisin meillä on myös omien eväiden grillausmahdollisuus kello 10.30-11.15 (ei raakaa lihaa). 

Tarkempi ohjelma julkaistaan espoo.fi -sivullamme, instagramissa, facebookissa ja ilmoitustaulullamme.

Järvenperän asukaspuisto on avoin ja maksuton kohtaamispaikka kaikille aikuisille ja lapsille. Asukaspuisto tarjoaa alle kouluikäisille toimintaa aamupäivisin yhdessä vanhemman tai muun heitä hoitavan aikuisen seurassa sekä koululaisille aamuisin ja iltapäivisin. Toiminnan sisältöön saa esittää toiveita ja osallistua toteutukseen. Puiston piha-alue on aidattu ja vapaasti käytettävissä - myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Samoissa tiloissa asukaspuiston kanssa toimii Järvenperän nuorisotila.

Kuva: Varhaiskasvatus