Opi museossa

Huvilamuseo Villa Rulludd tarjoaa opastuksia kaikenikäisille oppijoille. Museovierailu tukee kouluopetusta ja sen voi hyvin yhdistää useisiin eri oppiaineisiin. Päiväkoti- ja koululaisryhmien museovierailut ja opastukset ovat aina maksuttomia.

Koulu- ja päiväkotiryhmien museokäynnit ja opastukset

Huvilamuseo Villa Rulludd on ryhmille avoinna sopimuksesta ti-to klo 9-13. Ryhmien museokäynnit ja opastukset on varattava etukäteen. Varaukset viimeistään kahta viikkoa aiemmin.

Varatessasi opastuksen, kerrothan ryhmäsi koon, oppilaiden iän, päiväkodin tai koulun nimen ja ryhmän vetäjän yhteystiedot. Huomioimme mielellämme ryhmien erityistarpeet, kerrothan niistä varatessasi!

Museokäyntiä kannattaa valmistella etukäteen ryhmän kanssa ja kertoa taustatietoa näyttelystä - miksi menemme museoon ja mitä siellä tulemme näkemään. Oppilaat ovat koko museokäynnin ajan opettajan vastuulla!

Varaukset

Varaukset kaupunginmuseo@espoo.fi tai +358 46 8773620 (arkisin)

Opastukset

Ikuinen kesä, 45-60 min

Miksi Espooseen rakennettiin huviloita, mitä huviloiden kesänviettoon kuului ja miten niille matkustettiin? Opastuksella tutustutaan espoolaiseen 1800–1900-luvun huvilaelämään ja kesänviettoon Kihlmanin kulttuurisuvun merenrantahuvilassa.

Kohderyhmät

Varhaiskasvatus (3-6v), Alakoulu (5.-6. lk), Yläkoulu, 2. aste

Opastuskielet

suomi, ruotsi, englanti

 

Espoonlahti