Espoo-info tarjoaa - neuvontaa Espoon kaupungin palveluista ja tapahtumista - neuvontaa yhteistyökumppaneiden, kuten Kelan, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ja HSL:n (Helsingin seudun liikenteen) palveluista - digitukea eli apua verkkopalvelujen käyttöön esimerkiksi, kun olet tekemässä hakemusta jonkin viranomaisen sähköisen asioinnin palvelussa -asiakaskoneen ja kaupungin langattoman internetyhteyden käyttöösi ilmaiseksi *Espoon keskuksen Espoo-infossa tulostusmahdollisuus MobilePay- tai korttimaksulla (pankkikortilla maksaessa vaaditaan vahva tunnistautuminen esimerkiksi verkkopankkitunnusten avulla) *Espoonlahden Espoo-infossa tulostusmahdollisuutta ei ole - mahdollisuuden jättää Espoon kaupungille, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle ja Kelalle osoitettua postia Espoo-info toimii ajoittain omatoimitilana, jolloin pisteessä ei ole henkilökuntaa paikalla.

Liikkuva Espoo-info

Uuden Espoo-infon palveluneuvojat ovat aloittaneet liikkuvan palvelun eli digituen ja palveluneuvonnan viemisen suoraan niistä hyötyvien ihmisten luokse, esimerkiksi senioreiden palvelukeskuksiin. Katso liikkuvan palvelun aikataulu täältä

Kerro meille, minne Espoo-info voisi liikkua

Espoo-info liikkuu aluksi Espoonlahden alueella, mutta elokuusta alkaen myös Espoon keskuksen ja lokakuusta alkaen Tapiolan alueilla. Kerro meille Webropol-kyselyyn(ulkoinen linkki) vastaamalla, minne Espoo-info voisi liikkua. Voit tehdä ehdotuksia jo nyt kaikille alueille.

Yhteystiedot ja palvelut