Rantaraittipäivä 27.5.2023

Osallistuitko Rantaraittipäivään? Anna palautetta tapahtumasta!

Tulisitko Rantaraittipäivään ensi vuonna uudestaan, vai jäikö jotain hampaankoloon? Tämän linkin kautta voit antaa palautetta Rantaraittipäivästä: Anna palautetta Rantaraittipäivästä(ulkoinen linkki)

Voit vastata vain itsellesi mieluisiin kysymyksiin, eli halutessasi voit täyttää kyselyn vain muutamassa minuutissa. Kaikki palaute on arvokasta.

Espoon Rantaraitti täyttyy hauskoista aktiviteeteista Matinkylän Nokkalassa ja Haukilahdessa lauantaina 27.5. klo 14–18. Tule liikkumaan ja viettämään kesän aloitusta merenrannalle Espooseen. 

Päivän ohjelmassa on paljon liikunnallista tekemistä, kuten pomppulinna, ilmafutista, salibandyn tarkkuusammuntaa, golfia, sirkustemppujen kokeilua, frisbeen tarkkuusheittoa ja paljon muuta. Tapahtumassa on myös esimerkiksi kalastusta, poniratsastusta ja ilmainen pyörähuolto. 

Kaikki aktiviteetit ovat käynnissä klo 14–17. Päivä huipentuu tanssiin Haukilahden venesataman alueella klo 17–18. Ensin luvassa on tanssiesityksiä, minkä jälkeen kaikki pääsevät tanssimaan Tanssii tähtien kanssa ohjelmasta tutun Kia Lehmuskosken johdolla.

Kaikki toiminta on maksutonta. Huomaathan, että toimintapisteiden vetäjät eivät vastaa lasten valvonnasta. Tapahtumassa on säävaraus.

Tervetuloa Rantaraittipäivään!

Osallistu aktiviteetteihin, kerää leimoja ja voit saada ilmaisen jäätelön

Aktiviteetteihin osallistumalla voi kerätä leimoja jäätelökuponkiin. Viidellä leimalla saa ilmaisen jäätelön Café Merenneidosta tai Café Mellstenistä. Ilmaisia jäätelöitä riittää 300 ensimmäiselle. Jäätelökuponkeja saa infopisteistä, jotka sijaitsevat Nokkalan Majakalla sekä Haukilahdessa.

Ohjelma Haukilahden venesataman ja uimarannan alueella

Katso kartasta, missä eri aktiviteetteja järjestetään ja lue alta lisätietoja. Huomaathan, että toimintapisteiden vetäjät eivät vastaa lasten valvonnasta.

Rantaraittipäivän huipennus: Tanssia klo 17–18

Paikka: Haukilahden veneseuran laituri

Rantaraittipäivä huipentuu tanssihetkeen, kun tanssiurheiluseura Habaneran oppilaat esiintyvät Haukilahden venesatamalla. 

Tämän jälkeen kaikki pääsevät tanssimaan cha chata ja jivea Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutun upean Kia Lehmuskosken johdolla. 

Anna tanssikärpäsen puraista ja tule nauttimaan hyvästä meiningistä!

Habanera ry on Espoon ainoa tanssiurheiluseura. Se tarjoaa tanssin ja liikkumisen iloa kaiken ikäisille ja -tasoisille tanssijoille harrastajista kilpailijoihin.

Muut aktiviteetit Haukilahdessa

Ohjelma Matinkylän uimarannan ja Nokkalan alueella

Katso kartasta, missä eri aktiviteetteja järjestetään ja lue alta lisätietoja. Huomaathan, että toimintapisteiden vetäjät eivät vastaa lasten valvonnasta.

Rantaraittipäivä näkyy myös somessa!

Kerro tapahtuman tunnelmista käyttämällä hashtageja #Rantaraittipäivä ja #EspooLiikkuu

MatinkyläTapiola