Jäsenyys kannattaa

Espoon Yrittäjien ja Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat merkittäviä etuja. Yritystoiminnallesi varmistetaan erinomaiset toimintaedellytykset ja etujasi valvotaan. Saat myös monipuolisia neuvontapalveluita ja koulutus- ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Kuva: Espoon Yrittäjät
BE-studio: Jäsenyys Yrittäjissä kannattaa Mistä tunnistaa espoolaisen yrittäjän? Entä onko Espoo Suomen paras paikkakunta yrittää? Katso Business Espoon BE-studio, jossa Espoon Yrittäjien toimitusjohtaja Erkki Pärssinen ja Espoon kaupungin elinkeinopäällikkö Harri Paananen keskustelevat yrittäjyydestä Espoossa ja miten yrittäjien jäsenjärjestöt parantavat yrittäjän arkea.

Katso BE-studio Business Espoon YouTube-kanavalta(ulkoinen linkki)

Helsingin seudun kauppakamari auttaa asiakkaitaan eteenpäin vaikuttamisen, verkoston ja koulutuksen keinoin

Helsingin seudun kauppakamari(ulkoinen linkki) on yrityksille tärkeä kumppani, jonka aktiivisen toiminnan tuloksena Helsingin seutu tarjoaa elinkeinoelämälle huippuluokan toimintaedellytykset. Jäsenmäärältään Pohjoismaiden suurimpaan kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Kauppakamari on monipuolinen yritysten kehittämispalvelujen tuottaja sekä asiantunteva ja tehokas kumppani. Jäsenenä saat: