Kaupunki luovuttaa omakotitontteja omatoimiseen rakentamiseen tonttihakujen kautta

Kaupunki myy ja vuokraa vuosittain 50-100 omakotitonttia omatoimiseen rakentamiseen. Luovutettavat tontit sijaitsevat pääosin uusilla asemakaava-alueilla. Yksittäisiä luovutuskelpoisia omakotitontteja saattaa valmistua esimerkiksi kaavamuutosten yhteydessä myös vanhoille asuinalueille.

Jatkuva tonttihaku

Maanantaina 7.3. käynnistyy omatoimiseen rakentamiseen suunnattu nk. jatkuva tonttihaku, jossa on mukana 20 omakotitonttia Pohjois-Espoosta Kalliomäen kaava-alueella. Jatkuvassa tonttihaussa olevat tontit varataan kiinnostuneille siinä järjestyksessä, jossa sähköinen hakulomake on saapunut kaupungille. Jatkuvan tonttihaun etenemisestä tiedotetaan täällä.

Arvontaan perustuva tonttihaku

Kaupunki järjestää lisäksi omatoimiseen rakentamiseen tarkoitettuja, arvontaan perustuvia omakotitonttihakuja noin kerran vuodessa. Kustakin tonttihausta ja sen ehdoista päätetään kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailykykyjaostossa. Seuraava arvontaan perustuva omakotitonttihaku on tarkoitus järjestää syksyllä 2016. Tonttihausta ja siihen sisältyvistä tonteista tiedotetaan tarkemmin tällä sivulla, kun tiedot ovat valmiita julkaistaviksi. Ennakkotietoa haussa mahdollisesti mukana olevista tonteista emme pysty tiedustelijoille antamaan.

Hakusana: tontti tontit omakotitontti omakotitontit tonttihaku tonttiarvonta

Julkaistu 18.6.2013 klo 9.18 , päivitetty 7.3.2016 klo 13.38

Aihealue:
  • Rakentaminen, 
  • Tontit (asuminen)
Kohderyhmä:
  • Rakentajat