Strejken, som var planerad att börja tisdagen den 19 april 2022, kommer att skjutas upp

Strejken av medlemmar i JHL, Jyty och Juko skulle inledas tisdagen den 19 april 2022. Om strejken genomfördes skulle den också ha påverkat Espoo Catering Oy. Men enligt uppgifter som inkommit idag, torsdagen den 14 april 2022, kommer strejken att skjutas upp med två veckor. Det nya planerade strejkdatumet skulle vara 3.5. - 9.5.2022, om ingen överenskommelse nås innan dess.

Utifrån strejkvarningen vi fick tidigare hade vi förberett oss för strejken med start tisdagen den 19 april 2022 i vår menyplanering. Vårt mål var att ge våra kunder en näringsrik och varierad lunch trots strejken med de resurser vi skulle ha haft under strejken. Trots att strejken nu är igång kommer vår meny att genomföras utöver det vanliga efter påsk på grund av leveranser. Menyerna varierar beroende på destination.

Våra uppdaterade menyer hittar du som vanligt på Esbo Caterings Menysida: https://ruokalistat.espoocatering.fi(extern länk).

Vi ber om ursäkt för besväret och kommer att återgå till vår normala meny så snart som möjligt. Vi önskar dig en utsökt måltid!

Hela Esbo