Café och restaurang

Till Pentala kan du ta med dig egen matsäck eller njuta av läckerheter på Cafe Pentala på museiområdet och Skärgårdsrestaurangen Paven.

Café och restaurangtjänster

Restaurang Paven

Restaurang Paven är en sommar- och beställningsrestaurang som ägs av Esbo Segelförening r.f. Restaurangen anordnar även privata evenemang. Det lönar sig att reservera bord på förhand.

Bekanta dig med restaurangen: Restaurang Paven(extern länk)

Aktuella nyheter kan du följa med på Pavens Facebooksida.(extern länk)

Café Pentala

På Skärgårdsmuseets område ligger det idylliska Café Pentala, som sköts av Pavens personal. I caféet kan du köpa smörgåsar, bullar, kaffe, glass och andra skärgårdsdelikatesser att avnjuta på platsen.

Bekanta dig närmare med caféet: Café Pentala(extern länk)

Egen matsäck i Lilla Villan

Medhavd matsäck kan förtäras i museiområdets pausrum Lilla Villan eller utomhus, med respekt för naturen. Lilla Villan har öppet under museets öppettider. Utanför villan finns bord och bänkar och inne finns en mikrovågsugn. Ur kranen med sommarvatten på ytterväggen får du dricksvatten ur ledningsnätet i Esbo. Lilla Villan nås enkelt via en ramp till huset. Lilla Villan är öppen under museets öppettider. 

På museiområdet finns en toalett, en tillgänglig toalett och ett skötrum som är öppna under museets öppettider. Det finns inga andra offentliga toaletter på ön.

Vänligen släng ditt skräp i soptunnan och lämna platsen i gott skick för nästa användare! Tänk på naturen och ta med så lite avfall till ön som möjligt. Längs med naturstigen finns inga soptunnor.

Esboviken