Sök sommarjobb hos oss i Esbo 

9.2.2023 6.37

Ansökningstiden för sommarjobb år 2023 har börjat! Även i år erbjuder vi hundratals sommarjobb på olika håll i staden, inom många olika sektorer. Vi har sommarjobb inom tekniska sektorn, undervisningen och kulturen samt kontorsjobb inom bland annat förvaltningen. Vi har sommarjobb också för dig som ännu inte fyllt 18 år.

Du hittar alla våra sommarjobb på Kuntarekry(extern länk) och du kan också söka sommarjobb direkt via webbplatsen. Skapa en profil på Kuntarekry om du ännu inte har en. Du kan skapa profilen genom inloggningslänken som du hittar högst upp till höger på Kuntarekry.fi(extern länk). När du har fört in dina uppgifter i din profil blir det lättare att kopiera in informationen på flera olika sökblanketter, vilket gör det lättare för dig att söka flera jobb.

Vi publicerar nya sommarjobb under vårens lopp så det lönar sig att aktivt följa utbudet. Du kan också skapa en jobbvakt på webbplatsen. Då får du ett meddelande när sommarjobb som du kan vara intresserad av publiceras i Kuntarekry.

Just nu söker vi bland annat fastighetsskötare, lägerledare, servicerådgivare, arkivarbetare och trafikplaneringsassistent.

I år deltar vi också i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb(extern länk)

 

  • Jobba för Esbo