Kom med och erbjud hobbyverksamhet för Esbos barn och unga

22.2.2023 10.34Uppdaterad: 28.2.2023 8.09
Två barn som bär huvtröjor står i ett skolklassrum med huvor på huvudet. De tittar noga på telefonen och ett barn har sin arm runt det andra barnet. Skrivbord och en svart tavla syns i bakgrunden.
Bild: Risto Musta

Vill du vara med och producera hobbyverksamhet av hög kvalitet utifrån barns och ungas önskemål inom Hobbystigen i Esbo? Hobbystigen i Esbo genomför Undervisnings- och kulturministeriets Finlandsmodell för hobbyverksamhet i Esbo genom ett dynamiskt leverantörsregister. Hobbystigen gör det möjligt för barn och unga att ta del av rolig och avgiftsfri hobbyverksamhet i samband med skoldagen i den egna skolan, i skolans närhet eller på distans.

Vi letar efter tjänsteproducenter till vårt dynamiska leverantörsregister som har tidigare erfarenhet av att ordna hobbyer för barn och unga och har kunskapen att kunna genomföra högklassig och inspirerande verksamhet utgående från barns och ungas egna önskemål. Hobbyerna ordnas regelbundet på olika håll i Esbo under hela läsåret. Hobbyverksamheten kan ordnas på finska, svenska, engelska samt på andra språk. Vi letar i synnerhet efter innehåll inom digitala hobbyer, olika former av konst och kultur samt med olika teman såsom matlagning. Vi tar också gärna emot hobbyer som främjar delaktighet och helt nya innovativa hobbyer.

Ansökan till leverantörsregistret har öppnats

Esbo stad har öppnat det dynamiska leverantörsregistret för nya tjänsteproducenter inom Esbomodellen för hobbyverksamhet. Du kan ansöka om att delta genom att skicka en ansökan om att delta till hobbystigens dynamiska leverantörsregisters Begäran om deltagande. Begäran om deltagande har nu publicerats på Tarjouspalvelu.fi-portalen och den är öppen till den 27.3.2023 klockan 16.00. När du registrerat dig på Tarjouspalvelu- sidan kan du läsa mer ingående information och dokumenten för Begäran om deltagande. Öppna Tarjouspalvelu-portalen via denna länk(extern länk, öppnas i ett nytt fönster). Observera att Begäran om deltagande och dess bilagor enbart finns på finska.

I ansökan om att gå med i registret erbjuds inga priser. Alla priser bestäms utifrån anbuden som kommit in till upphandlingens förenklade konkurrensutsättningar. Inlämnad ansökan om att gå med i registret förpliktar inte tjänsteproducenten att erbjuda hobbyverksamhet. Esbo stad förbinder sig inte heller till vissa beställningsmängder.

Ett godkänt beslut om att få vara med i det dynamiska leverantörsregistret meddelas genom ett tjänsteinnehavarbeslut. Alla de aktörer som uppfyller villkoren och de uppsatta lämplighetskraven som finns beskrivna i Begäran om deltagande väljs till leverantörsregistret.

De tjänsteproducenter som godkänts till leverantörsregistret kan sedan erbjuda sin hobbyverksamhet genom interna, förenklade konkurrensutsättningar.

De aktörer som redan tidigare anmält sig till att bli tjänsteleverantörer behöver inte lämna in en ny Begäran om att delta i samband med att det dynamiska leverantörregistret öppnas på nytt.

Behöver du hjälp med din ansökan?

Alla frågor som gäller upphandling ska lämnas in via Tarjouspalvelu.fi-portalen och alla besvaras centralt under frågor-svar-fliken som finns i Begäran om deltagande. Frågorna ska lämnas in senast den 7.3.2023 klockan 16.00.

Pentti Komssi, upphandlingsombudsman vid Espoon seudun yrittäjät, ger kostnadsfri rådgivning och hjälp i frågor som gäller det tekniska kring ansökan om att delta i registret. Han nås på +358 44 3432045 eller per e-post pentti.komssi@yrittajat.fi.

Om du har systemtekniska frågor eller problem som gäller att göra och skicka ansökan om att delta i systemet för det dynamiska leverantörsregistret via Tarjouspalvelu.fi-portalen, kontakta då stödtjänsten för portalen på telefon +358 20 7661077 eller via e-post tuki@cloudia.fi.