Popup-vaccinationsplatserna har varit mycket populära – kom till vaccinationen före kl. 16

9.12.2021 6.03Uppdaterad: 9.12.2021 7.35

Coronavaccinationsplatserna i Sellobiblioteket och Entressebiblioteket har blivit väldigt populära de senaste veckorna.

På grund av det stora antalet besökare får du ett könummer när du kommer till vaccinationsplatsen. På så sätt kan vi säkerställa en smidig och säker vaccination för alla. Detta underlättar också köandet. På grund av det stora antalet besökare slutar vi dela ut könummer redan kl. 16.00. De som anländer före kl. 16 får ett könummer och vaccineras mot coronaviruset i tur och ordning. Tyvärr kan vi inte ta in fler personer i kön efter kl. 16. Tack för samarbetet!

Popup-vaccinationsplatserna stängs före jul

Vaccinationsplatserna i Sellobiblioteket och Entressebiblioteket är öppna fram till 17.12. Därefter ges vaccinet mot coronaviruset endast med tidsbokning på andra vaccinationsplatser. Tills vidare har vi inte planer på nya popup-vaccinationsplatser i Esbo 2022.

Det finns gott om lediga tider på vaccinationsplatserna i Fågelberga och köpcentret Iso Omena i Mattby

På vaccinationsplatserna i Fågelberga och köpcentret Iso Omena i Mattby finns det gott om lediga tider för första eller andra dosen vaccin mot coronaviruset. Vi rekommenderar att du bokar tid på coronavaccinbokning.fi. Om du vill boka tid per telefon, ring tfn 09 8163 4800 mån–fre kl. 8–18, så ringer vi upp dig.

  • Ring endast en gång och vänta sedan på att vi ringer upp dig.
  • Textmeddelandetjänst för hörselskadade, tfn 040 639 3945.

En ny vaccinationsplats öppnas i Esbo centrum i början av 2022

I början av 2022 öppnas en ny coronavaccinationsplats i Esbo centrum. Tills vidare kommer den att betjäna endast med tidsbokning. Vi kommer att informera när tidsbokningen för vaccinationsplatsen i Esbo centrum öppnar.

  • Coronavirus