Frågor om vaccinering? Kolla esbo.fi/coronavaccinering

21.12.2021 12.25Uppdaterad: 21.12.2021 13.03

Vårt responssystem på webben är mycket överbelastat. Om du vill lämna respons om coronavaccinering, vänligen kontrollera först om det finns ett svar på esbo.fi/coronavaccinering. Glöm inte att läsa de nyheter som finns bakom länkarna på webbsidan.

Tyvärr kan vi inte just nu svara på enskilda meddelanden som gäller coronaviruset. Samma personer som svarar på meddelandena arbetar med att organisera vaccineringen, vilket innebär att den tid som används för att svara på frågor om coronaviruset fördröjer vaccineringarna.

Situationen med tidsbokningen för coronavaccinering ändras just nu i rask takt. Den nyaste informationen om läget hittar du alltid på den finska sidan espoo.fi/koronarokotus och dessutom så snabbt som möjligt på svenska på esbo.fi/coronavaccinering. Om du till exempel väntar på att tidsbokningen ska öppna för din åldersgrupp lönar det sig att kontrollera sidan till och med varje dag.

Vi delar de viktigaste nyheterna också på välfärds- och hälsosektorns och Esbo stads Twitter- och Facebookkonton:

  • Coronavirus
  • Tjänster
  • E-förvaltningstjänst