Sellosalens höst närmar sig med efterlängtade skivsläpp konserter, inhemska toppartister och minnesvärda upplevelser

Publicerad: 14.10.2021 7.17
Bild: Tiedot Sellosalista

Sellosalen öppnar äntligen för publiken i höst efter en lång paus under Coronapandemin.

Sellosalens höst bjuder på ett mångsidigt program då dörrarna till konsertsalen äntligen öppnar i höst!

Kapaciteten är tillsvidare begränsad men vi följer noggrant besked gällande Covid-19 restriktioner och släpper mer biljetter till salu genast då det är möjligt.

Fler inhemska artister, bl.a. Osmo Ikonen och Johanna Iivanainen firar sina skivsläpp under hösten och startar sin turné ifrån Sellosalen. Vi får uppleva konserter av bland annat Jazz-Emma belönade SuperpositonKemopetrol med en efterlängtad comeback, Sami Yaffa med sin rockande solodebut, Maria Ylipää och vänner med jullåtar, samt mycket mer! 

Tapiola Sinfonietta bjuder bekant på Stunder-konsertserien med små ensemblen och överraskande musikaliska pärlor. 

Fler konserter är fortfarande framåtflyttade på grund av Coronapandemin. Vid tillfälle släpper vi fler biljetter även till dessa evenemang. Bekanta dig närmare med Sellosalens musikprogram här: sellosali.fi/evenemang(extern länk).

Utöver musik bjuds det bekant även på stå-upp och teater(extern länk). I höst tar bl.a. Vesa VierikkoRia KatajaMinna KiveläEsko Roine och Taneli Mäkelä scenen. I programmet står både poetisk berättarkonst och hysteriskt rolig komedi.

Programmet för hela familjen(extern länk) erbjuder på aktivitet för små och stora med bl.a. dockteater, film och musik.

Köp dina biljetter till Sellosalens evenemang från Lippu.fi (extern länk) – du är hjärtligt välkommen till att komma och njuta av kultur, tryggt.

I Sellosalen följer vi noggrant instruktioner för hälsösäkerhet och har gjort mycket åtgärder, för att allas upplevelse under våra tillställningar är möjligast trygg. Mera information om våra säkerhetsåtgärder får du från vår kundtjänst.

Alberga