Svara på kundenkäten 2021 om Iso Omenas servicetorg och vinn ett presentkort

Publicerad: 30.9.2021 14.11Uppdaterad: 12.10.2021 8.54
Ingång till Servicetorget i Iso Omena.

Servicetorget i Iso Omena samlar in kundrespons för att utveckla sin verksamhet. Kundenkäten hösten 2021 startar i oktober och genomförs både i form av en webbenkät och som intervjuer på plats. Hjälp oss att bli bättre och berätta vad du tycker om våra tjänster – samtidigt kan du delta i en utlottning av presentkort till S-gruppens affärer.

Du kan svara på enkäten via den här länken(extern länk). Alternativt kan du svara på enkäten genom att delta i en intervju på servicetorget. 

Enkäten besvaras helt anonymt. Om du vill delta i utlottningen ska du skriva din e-postadress eller ditt telefonnummer i slutet av enkäten. Vi kan inte koppla kontaktuppgifterna till svaren och kontaktuppgifterna raderas omedelbart efter utlottningen. Bland alla som lämnat sina kontaktuppgifter lottar vi ut två presentkort värda 50 euro var till S-gruppens affärer. 

Enkäten är öppen 1.10–31.10.2021. Vi sammanställer en rapport och meddelar om resultaten senare i år. 

  • Servicetorgen
Mattby