Coronavaccinering utan tidsbokning på servicetorget i Kalajärvi onsdag 15.9 kl. 9–15.30

9.9.2021 5.35

Du kan få din första dos coronavaccin utan tidsbokning på pop up-coronavaccineringsplatsen i Kalajärvi onsdag 15.9 kl. 9–15.30. Alla Esbobor som är minst 12 år kan bli vaccinerade mot coronaviruset. Ta med dig ditt FPA-kort eller identitetsbevis. Vaccinet är gratis.

Du kan samtidigt boka tid för din andra vaccindos på en annan vaccinationsplats eller ta den sex veckor efter den första dosen på pop up-vaccinationsplatsen i Kalajärvi. Vi informerar dig när det är möjligt att få den andra dosen. Observera att du för närvarande endast kan få den första vaccindosen på pop up-vaccinationsplatsen. Du kan för närvarande inte få den andra vaccindosen där. 

Vaccinationsplatsen ligger på servicetorget i Kalajärvi på adressen Höstglödsängen 4, bredvid servicepunkten. Gå in genom servicetorgets huvuddörr, inte via hälsostationen.

  • Coronavirus