Coronavaccinering utan tidsbokning på Sellobiblioteket torsdag och fredag 9–10.9 och 16– 17.9.

Publicerad: 1.9.2021 12.37Uppdaterad: 7.9.2021 12.57

På Sellobiblioteket finns en pop up-vaccinationsplats på torsdagar och fredagar 9–10.9 och 16–17.9. Där kan du få din första coronavaccindos utan tidsbokning kl. 10–18. Alla Esbobor som är minst 12 år kan bli vaccinerade mot coronaviruset. Ta med dig ditt FPA-kort eller identitetsbevis. Vaccinet är gratis.

Du kan samtidigt boka tid för din andra vaccindos vid en annan vaccinationsplats eller ta den sex veckor efter den första dosen på pop up-vaccinationsplatsen på Sellobiblioteket. Vi informerar dig när det är möjligt att få den andra dosen i Sello. Observera att du för närvarande endast kan få den första vaccindosen vid pop up-vaccinationsplatsen. Du kan för närvarande inte få den andra vaccindosen där.  

Vaccinationsplatsen finns på Sellobiblioteket på adressen Albergagatan 9. Biblioteket ligger i köpcentret Sello, uppe vid Sveaborgstorget. Vaccineringen sker i bibliotekets andra våning, i den ända som ligger närmast Sellosalen. Du kommer direkt till vaccinationsplatsen genom att ta ingången vid Albergagatan 9 e eller via Sellos parkeringsanläggning (ta hissen till 3:e våningen, trappa A4). 

Vid pop up-vaccinationsplatserna ger vi Modernas Spikevax-vaccin mot covid-19. Du kan läsa mer om Spikevax-vaccinet på Institutet för hälsa och välfärds webbplats(extern länk).

Information om coronaviruset och coronavaccinerna finns på Institutet för hälsa och välfärds webbplats(extern länk)

 

  • Coronavirus