Coronavaccinering utan tidsbokning på Entressebiblioteket torsdagar och fredagar 26–27.8 och 2–3.9.

Publicerad: 23.8.2021 6.36

På Entressebiblioteket finns en pop up-vaccinationsplats tors–fre 26–27.8. och tors–fre 2–3.9. Där kan du få din första coronavaccindos utan tidsbokning kl. 10–18. Alla Esbobor som är minst 12 år kan bli vaccinerade mot coronaviruset. Ta med dig ditt FPA-kort eller identitetsbevis.

Du kan samtidigt boka tid för din andra vaccindos vid en annan vaccinationsplats eller ta den åtta veckor efter den första dosen på pop up-vaccinationsplatsen på Entressebiblioteket. Vi informerar dig när det är möjligt att få den andra dosen på Entresse. Observera att du för närvarande endast kan få den första vaccindosen vid pop up-vaccinationsplatsen. Du kan inte få den andra vaccindosen där för tillfället. 
Vaccinationsplatsen finns på Entressebiblioteket på adressen Brogatan 11. Biblioteket ligger på tredje våningen i köpcentret i Entresse.

Vid pop up-vaccinationsplatserna ger vi Modernas Spikevax-vaccin mot covid-19. Du kan läsa mer om Spikevax-vaccinet på Institutet för hälsa och välfärds webbplats(extern länk).

Information om coronaviruset och coronavaccinerna finns på Institutet för hälsa och välfärds webbplats(extern länk)

  • Coronavirus